Samsung Galaxy S5 ve LG G3 Karşılaştırması
-
Samsung son zamanlarda sağladığı çıkışlarda ürün yelpazesini olduğunca genişleterek rakiplerine zaman bırakmadan yeni bir ürün piyasaya vererek pazara vererek marka pazarını oluşturmakta. Bir çok ürünün beraberinde oldukça dikkat çeken mobil telefon piyasasında birden fazla ürün sunarak müşterilerin dikkatlerini çekmeyi başardı. Bu cihaz yelpazesinde diğer üreticilerin ürünlerinin yeni cihaz sunmasına yakın daha hızlı davranarak yeni ürünler sunarak diğer firmaların önüne geçmeyi başarmıştır.
Samsung çok fazla ürün sergileyerek kullanıcılarının isteklerini karşılık verecebilecek ürünleri sundukça kullanıcı yelpazesini çoğaltmayı hedefleyerek adımlar atmıştır. Bu cihazların içerisinde Galaxy amiral gemileriyle samsung öne çıkmayı başarmış ve bu cihazların içerisinde son ürünü olan Samsung Galaxy S5 ile piyasada işletim sistemi android olmak kaydıyla ilk sırada bulunmakta. Android işletim sistemleri aralarında en iyisi olmayı başaran ve bir çok kullanıcının tercihi olan Samsung Galaxy S5 stabil olarak çalışabilmesi haricinde bir çok artı nitelikler sunarak müşteri memnuniyetini sunmakta. Bu ürün özellikleri arasında ekran olarak geniş çaplı ve büyük ekran kullanımı sunulmuş, live cam olarak onaltı megapixel daha çok nitelik yakalama imkanı verilmiş, mobil hafızası onaltı gb ve 32GB olarak iki imkan verilerek daha fazla fotoğraf çekme ihtimali sunulmuştur. Bunların haricinde operatör firmaları bu cihazların satışında büyük imkanlar sağlayarak kullanıcılara sunmaktadır. Samsung Galaxy S5 sınıfında benzer bir üründe LG firması LG G3 ürününü sunarak hemen hemen aynı nitelikler ve bir kaç özellikler ekleyerek cihaz yelpazesine yeni bir ürün eklemiştir. LG G3 özelliklerinde ekran oranında daha fazla büyük ebat yaparak dikkat çekmek istemiş, fakat vga özelliği olarak onüç mega pixel kalmış. Samsung Galaxy S5 ve LG G3 aralarında ki fark fazla olmamak kaydıyla bu ürünlerin talep edilmesi arasında ki fark kullanıcı alışkanlıkları önde gelmektedir. Samsung ve LG firması aynı classmanda ki ürünleri aralarında sürekli bir rekabet yaratarak marka isimlerinde büyük bir pazar elde etmeyi başaramışlardır. Android kullanıcı arayüzlü cihazların aralarında Samsung Galaxy amiral gemilerini yaratmış, LG G serileri yapmıştır.
Android kullanıcı arayüzlü ürünlerin aralarında heran yeni bir cihaz çıkacağını müşterilerde bilmekte olup, çoğu zaman karar verememe içerisinde kalmaktadırlar. Bu kararsızlıklar sonunda tek sabit oldukları her daim android kullanıcı arayüzü sistemi olmakta. Bunun sebepleride android işletim sisteminin çoğu zaman diğer kullanıcı arayüzlere oranla daha özgür olma seçeneğidir. Kullanıcıların yeni gözdeleri olan Samsung Galaxy S5 ve LG G3 cihazlarının yeni özelliklere ait cihazların büyük bir merakla bekledikleri her gün ilerleyen teknolojinin hızıyla anlaşılmaktadır.
Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).
-
- ‘Samsung Galaxy S5 ve LG G3 Karşılaştırması’ konusu yeni yanıtlara kapalı.