satış ortaklarımdan aldığım ürün kodlarını siteme ekleyemiyorum

• Bilinmeyen adlı kullanıcının avatarı

Merhaba;

sitemde deneme amaçlı amazondan ve Kitap yurdundan satın aldığım bazı kitapları Bileşenlerden metin kutusuna eklemiştim. Problemsiz çalıştı. Sonra bu web siteleri ile satış ortaklığı sözleşmesi yaptım. Önce idefix in verdiği kod ile siteme eklemeyi denedim. Fakat kodlar sicript kodu olduğu için direk silindi. Sonra hem idefiz hem de WordPress müşteri hizmetleri java script kodlarını ekleyemeyeceğimi söylediler. Bu sefer nasıl olsa amazon ve kitap yurdu çalışıyor diye onlar la satış ortaklığı kurdum. Fakat satış ortaklığı nosu almadan kendi başıma onların sitelerine yaptığım linkler çalışıyorken satış ortaklık nomu da içeren onların verdiği ürün kodlarını girdiğimde kodlar metin kutusundan direk siliniyor. Bu durumda eğer bu güvenlik içinse bensitem wordpress tabanlı diye bu sitelerle satış ortağı olamayacakmıyım. Mesela takip ettiğim typepad bloglar var yurtdışında ve bunlar amazondan aynı ürünleri kendi sayfalarına yükleyebiliyorlar. Acaba bu wordpress den kaynaklı bir durum ve çözümsüz mü yoksa ara bir programla çözebilirmiyiz. Ben satış ortaklı çalışmaya başlamak istiyorum ama maelesef bu sebepten başlayamıyorum. ! LÜTFEN YARDIM

Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).

wordpress.COM içinde reklam ve satış ortaklığı yapamazsın. Bunun için, kendi sunucunda barındırdığın bir wordpress.ORG kurulumuna ihtiyacın var.

Merhaba cevabınız için çok teşekkür ederim. Bu söylediğinizden yeni bir blog ya da yeni bir hosting ve web adresimi demek istiyorsunuz diye anlamalıyım? WordPress.com ile devam ederek ek bir program ile çözümü yokm sanırım değil mi? Blogumdan ve wordpress in alt yapısından genel olarak memnunum ama bunu mümkünse bir avantaja da çevirmek istiyorum da onun çin soruyorum. wordpress .org ve wordpress.com un bir bağlantısı varmı nasıl ikisi aynı isim oluyor anlamadım ben?

Evet, wordpress org ve com arasındaki farklar için buradaki yazıya veya burada benim yazdığım yazıya bakabilirsin. Kullanım koşullarına bağlı olarak, wordpress.com içindeki otomatik bir denetleme sistemi, satış ortaklığı linklerini engelliyor. Bunun için kiralık host+wordpress.org kurulumu ile oluşturacağın bir sitede istediğin gibi reklam ve satış ortaklığı yapabilirsin. Ayrıca, eğer amacın sadece bu ücretsiz (wordpress.com) blog üzerinden bir ek gelir ise, wordpress’in kendi reklam sistemi olan (wordpress.com içinde izin verilen tek reklam sistemi) wordads‘e de üye olabilirsin.

yararlı bi konuya deginmişsiniz benimde kafamı kurcalayan buydu siteme sayyac kodu eklemeye calısıyorum java kodu oldugu için onu bile kabul etmıyor bilgilendirme için teşekkürler.

Ben sayaç olarak statcounter.com kullanıyorum. WordPress.com uyumlu olduğu için sorun çıkartmayacaktır.

• ‘satış ortaklarımdan aldığım ürün kodlarını siteme ekleyemiyorum’ konusu yeni yanıtlara kapalı.