sayfalarimi ve yazilarimi html modunun disina cikartamiyorum
-
merhaba arkadaslar benim bir problemim var. WordPress te sayfalarimi veya yazilarimi duzenle dedigimde html kodunda duzenleme zorunlulugum oluyor. hani 2 yontem var ya, 1. gorsel, 2. html. Ikisinden birisini seceriz hani. ben sayfami actigimda gorsel gorsel modunda calisiyor, ama html olarak gozukuyor. gorsele cevirmek icin gorsele tikliyorum calismiyor. html ye tikliyorum onda da tik yok. yani isin tuhafligina bak gorsel modunda calisan sayfam html olarak cikiyor karsima, onu gorsele ( halbuki zaten gorsel gozukuyor )cevirmek icinde tekrar gorsele basiyorum tik yok. umarim durumu anlatabilmisimdir. simdi burada sorun bende mi yoksa wordpress temi. Yardiminizi bekliyorum.
-
buyur arkadasım https://tr.forums.wordpress.com/topic.php?id=158&replies=1 aynı sorun bende de var
-
-
-
-
soruna hafta başında wordpress yetkilileri müdehalede bulunur.
birazcık html ile giriş yapmakta bence bir sakınca yok :) -
peixesloucos peki yetkililer bisey yapmazsa onlara nasil ulasabilirim, mail adresleri var mi sende.
-
Ben de yaklaşık 5 gündür sadece HTML görüntüsü alıyorum. HTML’nin üstünü tıklayınca, “sayfada hata” uyarısı sol alt köşede beliriyor.
Görsel ise çalışmıyor.
-
ama tavsiyem kontrol panelinin sag tarafinda yer alan “support” butonuna basarak form ile sorunu iletmeniz boylece geri donum yapilma olasiligi cok yuksek. mesai saatlerinde (pasifik) aktif oluyor support formu.
-
-
benim sorunumda giderildi maillastim direk adamlarla hallettim sorunu agriza onlardaymis
- ‘sayfalarimi ve yazilarimi html modunun disina cikartamiyorum’ konusu yeni yanıtlara kapalı.