şifrem
-
Yoneticiler lütfen yardım edin!
Eskiden forexbultenim kullanıcı adıyla lyonesskart.wordpress.com diye bir site kurmustum. orada bazı bilgiler var. benim onları silmem lazım yoksa bir yerden uyelikten atılmak zorunda kalacağım ve bu çok kötü. Ölüm kalım meselesi gibi.
Sifremi hatırlamıyorum. Defalarca denedim olmadı. E-Mail adresimi de hatırlamıyorum. Çok acil. Bana (e-posta yalnızca moderatörler ve personel tarafından görülebilir)’a eski onu kaydederken ki mail adresimi gönderirseniz lütfen.
Yada siteyi tamamen silin. Zaten kullanmıyordum. Kanıtlamak için herseyi yaparım. Olabilecek sifreleri söylerim. O dönem kurduğum forexbultenim isimli sitede sitemiz taşınmıştır diyor. İşte o taşıdığım forexbultenim.blogspot.com da bi yazı yazarım istediginiz. Yani istediğiniz herseyi yaparım ama o blogu silin ya da bana o zaman yaptığım mail adresini söyleyin. Yine yaparım.
Çok acil cevap bekliyorum bakın çok ciddi maddi kayıplara uğramak üzereyim. Lütfen kanıtlamak için herseyi yaparım yardımcı olun. İyi günler…
Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).
-
-
- ‘şifrem’ konusu yeni yanıtlara kapalı.