site can’t be reached hatası

• Bilinmeyen adlı kullanıcının avatarı

Merhaba,
    Bir kaç gündür blog yazılarımda güncelleme yapmaya çalışıyorum ve admin sayfasına giriş yaptıktan bir-iki dakika sonra ekran kapanıyor ve ‘site can’t be reached’ hata sayfasına yönlendiriyor. Önceliğim bu hatanın giderilmesi. Bağlı olarak aklıma takılan bir kaç soruyu da aşağıda listeledim. Ne kadar ilgilidir bilemiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler, iyi çalışmalar
    1- Hali hazırda arpaboyuyol.com sitesini yönetiyorum ve hosting için natro firmasına bağlı. Bu hatayı Natro’ya sorduğumda bazı güncellemeler yapıldı ancak bugün aynı hata devam etmekte. Bu hatanın nedeni nedir? Nasıl giderebilirim? Yeni bir eklenti eklemedim. 5.8 güncellemesini yaptım.
    2- Hobi amaçlı bir blog ve okuyuculardan herhangi bir ticari/kişisel veri talebim bulunmuyor. Bu nedenle SSL sertifikası da almadım. Almalı mıyım?
    3- Kasım ayında Natro hosting üyeliğim sona erdiğinde wordpress.com’a geçiş yapabilir miyim? Bu durumda mevcut eklentilerimi ve temamı kullanmaya devam edebilecek miyim?
    4- Geçmişte açtığım s8e0.wordpress.com adresi halen aktif görünüyor. Bu sayfayı tamamen iptal etmem mümkün mü; aktif kalmasını istediğim arpaboyuyol.com artık kendi içeriğine sahip ve bildiğim kadarı ile aralarında bir yönlendirme kalmadı. arpaboyuyol.com dışındaki diğer wordpress adreslerimi iptal edebilir misiniz?

Site: http://www.arpaboyuyol.com.
    WP.com: Unknown
    Jetpack: Yes
    Correct account: Yes

• ‘site can’t be reached hatası’ konusu yeni yanıtlara kapalı.