Site İstatistik hakkında .
-
İyi günler , Web sitemiz gün geçtikçe büyümektedir , büyümesi wordpress halkı için + demektir.
Domainimiz bir çok şikayet almaktadır , Deşifre edilen hackerlar tarafından .
Bize Bir Temenni veriniz , domainin kapatılmayacağı hakkında , bizde çalışmalarımıza devam edelim çünki öyle böyle değil 1 Haftada 30K rekor hitlenmemiz var.
Böyle bir domaini kapatmak hem size kötü olur hem bize. -
Ayrıca ekliyorum;
Çoğu wpden ücretsiz kurulan haber sitesinin 2 ayda ulaşamadığı hitin 6 saatte 3 katını kastık.
-
-
Bir derdin-mi var yoksa reklam mı yapıyorsun?
Tebrikler! Tabii ki Sizler gibi başarılı Bloglarla iftihar ediyoruz. Verdiğiniz rakamlar çok güzel. Ne var ki “çoğu” dedikleriniz 10 ziyaretçi ile de Sizden daha mutlu, inanın bana!
Selamlar!
-
-
-
Sevgili Ramazan,
ben her yerde varım! Yardımlaşmayı bir dostluk görevi olarak kabullenmiş bir kişiliğim vardır. Ne var ki burada öyle hiç bir yardım almak için değil de… sadece reklam amaçlı yazmalarıyla sayfayı meşgul etmenin bir anlamı olacağına inanmıyorum! …yanlış buluyorum!Sevgiler! .:))
-
-
1 haftada bahsettiği 30 K rakamını program aracılığı ile yapan komik arkadaşım. Hit özgün paylaşımlarla arttırılır otomatik programlarla hitin artsa ne artmasa ne. Sitende bir tane dişe dokunur yorum olsun. Varsa da fake hesap açıp kendin yazmışsındır. Yukarıda da yazmışlar yine de söyleyim burası reklam arenası değil,yardımlaşma,teknik konular v.b durumlar için. Şimdi sana iyi çalışmalar hit canavarı seni (!)
- ‘Site İstatistik hakkında .’ konusu yeni yanıtlara kapalı.