Siteme şablon ekleyemiyorum
-
hurriyet’in bumerang servisinden spor şablonu eklemek istiyorum. fakat metin kısmına yazdığım şablon kaydet’e bastıktan sonra siliniyor. ne yapmalıyım ?
Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).
-
WordPress’de her kod güvenlik sebebiyle eklenemiyor.Javascript içeren kodları ekleyemezsiniz,kendiliğinden silinir.Script içermeyen kodlarla deneyin,kolay gelsin..
-
Öncelikle teşekkür ederim. Peki güvenliği ektisizleştirmenin bir yolu var mıdır ? Son olarak da Script içermeyen kodları nereden bulabilirim ? Tekrar teşekkürler.
-
Hayır,ancak kendi domaininizi kullanırsanız wordpress güvenliğinize karışmaz kendiniz sorumlu olursunuz ve kullanabilirsiniz.Aradığınız konu ile ilgili kullanılabilir kodu nereden bulabileceğinizi bilmiyorum,forumdaki diğer arkadaşlardan bilenler varsa yazıyı okuyunca yardımcı olacaklardır.Blogumda kullandığım ziyaretçi sayacının kodu script içermiyor,bilginize.Rica ederim,kolay gelsin..
-
Tamamdır. bilgilendirdiğiniz için Teşekkürler. Sizlere de kolay gelsin. Ayrıca siteniz çok hoş bilgiler içeriyor, belirtmeden geçemeyeceğim.
-
- ‘Siteme şablon ekleyemiyorum’ konusu yeni yanıtlara kapalı.