SİTEME YAZI EKLEYEMİYORUM.NE YAPABİLİRİM?

• Bilinmeyen adlı kullanıcının avatarı

ÜÇ GÜNDEN BERİ BEN DE BİR SORUN VAR..BUGÜN 4.GÜN..YAZI EKLE DİYORUM.SADECE GÖSELLERLE İLGİLİ EKLENTİLER ÇIKIYOR.DOLYISIYLA YAZIYI EKLEYEMİYORUM.NE YAPCAĞIMI DA BİLEMEDİM.BİRDEN BÖYLE BİR SORUNUN OLUŞMASI NORMALDİR UMARIM.YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.http://evrenselenerjiler.wordpress.com

Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).

Sitenize adres çubuğundan erişebilme me rağmen burada etkin olmadığı görünüyor.
    evrenselenerjiler
    Etkin değil
    Kas 28, 2011, 7:40 PM
    belki bununla ilgili olabilir(?)

Kolay gelsin!

Merhaba evrenselenerjiler,

Ayni sorunu tum forum basliklarina SPAM seklinde yazmaniz pek dogru degil.
    Lutfen destek forumunda buyuk harf kullanmayin.

Sorunuza gelince,

http://evrenselenerjiler.wordpress.com blogunuza en son 23/8 tarihinde bir yazi girmissiniz. Su anda karsilastiginiz hata mesajini veya ekran goruntusunu buradan paylasabilirseniz konuyu daha iyi anlayabiliriz.

Tabi sorun internet tarayicinizdan da kaynaklaniyor olabilir bu nedenle ornegin wordpress kullanici panelinize firefox tarayici ile eriserek deneyebilirsiniz.

VALLA SİZ DEAYNI SORUNLA KARŞILAŞSANIZ SİZ DE BİR KAÇ YERDE KONUYU AÇIP ÇÖZÜMarayışına girersiniz.sitem burada mı etkin değil yani?Ziyaretçi girişim yoğun bir şeklide var ama.ŞİMDİ BENİM SORUNUM ŞU.5 gün önce yazı yazmak istedim.YAZI EKLE KISMINa girdim.önüme sadece görsel ekle kısmıyla ilgili bilgiler geldi.yazı eklemekle ilgili hiç bir şey kalmamış. hADİ GÖRSEL EKLEYEYİM DEDİM.O DA OLMUYOR.YAYIMLA DİYORUM ONU BİLE YAPAMIYORUM.SORUN DAHA BAŞKA NASIL İFADE EDİLİR BİLEMİYORUM..TEŞEKKÜRLER..SEVGİYLE KALIN..

ŞİMDİ BİR DAHA BAKTIM .AYNI..MEDYA EKLE,FORM EKLE,ANKET EKLE-yeni yazı ekle kısmında sadce bunlar kalmış..:)

Sorunu ekran goruntusunu alarak anlatabilirsiniz. Yazdiklarinzidan ben bir sey anlamadim.

Ayrica lutfen buyuk harf ile yazmayiniz.

Add New Post

Önizleme
    Durum: Taslak Düzenle
    Görünürlük: Genel Düzenle
    Hemen yayınla Düzenle
    This post is super-awesome
    Publicize: Yahoo! Updates, Twitter, Facebook, LinkedIn, Messenger Connect Düzenle

To enable Publicize: Yahoo! Updates, you will need to authorize your WordPress.com account on evrenselenerjiler to connect with your Yahoo! Updates account.

Authorize connection with Yahoo! Updates

To enable Publicize: Messenger Connect, you will need to authorize your WordPress.com account on evrenselenerjiler to connect with your Messenger Connect account.

Authorize connection with Messenger Connect

To enable Publicize: Twitter, you will need to authorize your WordPress.com account on evrenselenerjiler to connect with your Twitter account.

Authorize connection with Twitter

To enable Publicize: Facebook, you will need to authorize your WordPress.com account on evrenselenerjiler to connect with your Facebook account.

Click the link below to go to Facebook. You will need to log in and click allow. Facebook Page accounts must have a corresponding Profile at this time.

Authorize connection with Facebook

To enable Publicize: LinkedIn, you will need to authorize your WordPress.com account on evrenselenerjiler to connect with your LinkedIn account.

Authorize connection with LinkedIn
    Çöpe taşı

Tüm Kategoriler
    En çok kullanılan

Uncategorized

+ Yeni Kategori Ekle

Tags

Etiketleri virgül ile ayırın

Choose from the most used tags

Enter title here
    Yükle/Ekle Anket EkleAdd a custom form
    Word count: 0

Copy a Post
    Copy a Post

Use an existing post as a template.
    Request Feedback
    Request Feedback

Get feedback on this draft before publishing.

Özet

Özetler, temanız içinde tercihinize bağlı olarak kullanabileceğiniz özel bölümlerdir. Özetler ile ilgili daha fazla bilgi edinin.

Geri izlemeleri gönder:
    (Birden çok URL’yi boşlukla ayır)

Trackbacks are a way to notify legacy blog systems that you’ve linked to them. If you link other WordPress sites they’ll be notified automatically using pingbacks, no other action necessary.

Yorumlara izin ver.
    Bu sayfada geri dönüş ve pinglere izin ver.

Yazı Kısa İsmi

Yazar

Bu yazıdaki beğenileri göster.

Show sharing buttons on this post.

Valla ben görüntü eklemeyei bilsem zaten bu kadar yoğun soru sormam.Zaten farkındaysanız biz sizle pek anlaşamadık.Yükle ekle kısmına bir bakın.ne demek istedğimi 6.ya anlatyrm ,siz de anlarsınız artık umarım.anlycaksınız.BENİM sorunum için bir mail adresi falan verirseniz wordpress kapsamında daha iyi olacak sanırım.teşekkürler..

• ‘SİTEME YAZI EKLEYEMİYORUM.NE YAPABİLİRİM?’ konusu yeni yanıtlara kapalı.