Sitemi Özelleştirmelerden .Com'a Taşırsam Kod Ve Reklam Ekleyebilir Miyim?
-
şİMDİ DİYELİM Kİ BEN SİTEMİ .com vb. ücretli bir alan adına wordpress ten taşıdım. parayı verdim. öyle yapınca adsense reklamı ve html kod ekleyebilir miyim? acil cevap bekliyorum.
Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).
-
Barindirma alarak, sitenize wordpress yazilimini kurmaniz lazim. Ancak o zaman bu mumkun. Bu konuda bilgi icin WordPress Turkiye sitesini ziyaret ediniz:
-
teşekürler. bir sorum daha var. ben barındırma almadan önce içerik için video ekleyebilir miyim?
-
-
turhost veya benzeri hosting şirketlerinden barındırma hizmeti ve alan adı alıp aldığın hizmete wordpress kurabilir sonra da buradaki yazılarını oraya aktarabilirsin. Ondan sonra istediğin dosyada istediğin düzenlemeyi yapar ya da video eklersin. Yalnız videoları sunucunda bulundurmaktansa video paylaşım sitelerine yüklemek daha mantıklı. Hem bant genişliği hem de disk alanı kullanımın az olur.
ücretli hizmet almadan buradaki bloguna da YouTube, DailyMotion ve Vimeo sitelerindeki videoları ekleyebilirsin. Yazı veya sayfa ekleme kısmında Video ekleye tıkla. Karşına gelen pencerede yukarıdaki Adresten ( http://i55.tinypic.com/4gnyq.png ) sekmesine tıklayıp oradaki örneklere göre video ekleyebilirsin.
-
1-Youtube’dan istediğiniz videoyu seçin,share yazan yere tıklayın,kodu görünecek o kodu koplayın.
2.Blogunuzda yeni yazı ekle bölümüne gelin,görsel eklenin yanında video ekle seçeneği var,oraya tıklayın.
3-Önünüz gelen sayfada önce köşli parantez açın(Alt Gr tuşunu kullanarak yapabilirsiniz).Örn: [
4-Parantezin içine [youtube= yazın.
5-Eşittir işaretinden sonra kopyalamış olduğunuz kodu yapıştırın ve tekrar köşeli parantez yaparak kapatın.
6-Güncelleyin.
7-Yazı eklediğiniz sayfaya geldiğinizi ve kodun da oraya gelmiş olduğunu göreceksiniz.
8-Yazı eklerken yaptığınız gibi güncelleyin.
9-Videonuzu blogda görebilirsiniz.
10-Kodu yapıştırdığınız yerde diğer videoları da nasıl ekleyebileceğiniz parantez içinde gösteriliyor,o adımları izleyebilirsiniz.
Kolay gelsin..
- ‘Sitemi Özelleştirmelerden .Com'a Taşırsam Kod Ve Reklam Ekleyebilir Miyim?’ konusu yeni yanıtlara kapalı.