Sitemize Sayaç Kodu Koyamıyormuyuz,
-
Merhaba arkadaşlar sitemize sayaç kodu koyamıyormuyuz misal http://www.sayyac.com kod aliyorum siteme koyuyorum wordpress otomaik olarak javascript olanlari siliyor calişmiyor bunun için ne yapmam! ne izleyebilirim.
Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).
-
WordPress javascript kodlarını algılamıyor. HTML kodlu olanları dene. Sitemde sağda var bir sayaç tavsiye ederim.
-
@frankest arkadaşımızın da belirttiği gibi script kodları kullanamıyorsunuz,kendiliğinden siliniyor.@frankest arkadaşımızın ve benim blogumda bulunan sayaçlardan kullanabilirsiniz.Ücretsiz,sadece üye olmanız yeterli oluyor.Size verilen kodu metin bileşeninin içine yapıştırıyorsunuz.Kolay gelsin..
-
@ihyaca size sormam gerekenler var mail adresinizi yazabilirmisiniz mahsuru yoksa..
-
Burada mail adresimizi yazdığımızda wordpress tarafından siliniyor.Blogda mail adresim mevcut,oradan mail atabilirsiniz.
-
Merhaba! komsuciftlikhile
Tabii ki Sitenize sayaç koyabilirsiniz, bunun için ayrıca bir program almanıza gerek yok.
1) Ayarlar, 2) görünüm, 3) Bileşenler, 4) sol tarafta olan seçeneklerden sayaç şemasını fareniz ile çekerek sağ taraftaki diğer menü listesine ilave edin ve kutuyu açın kayıt yaparak menüden çıkın. …hepsi bu kadar.
Kolay gelsin
Selam
-
@cubuklukoyu,sanırım arkadaşların istediği standart bileşen eklentisi değil,on line sayaç.Blogda o anda kaç ziyaretçi olduğunu gösteren sayaç yani.Ben blogumda her ikisini de kullanıyorum..Size de kolay gelsin..
-
-
-
-
http://statcounter.com/
Ücretsiz üye olup kodları bloğunuza koyabiliyorsunuz. Bloğunuzda sayıların görünmesini veya görünmemesini tercih edebiliyorsunuz. -
En kısa yolunu söyleyelim.Bloguna sayaç koymak isteyen arkadaşlar sayaç kullanan bloglardan birini ziyaret edip,sayacın üzerine tıklayabilirler.Böylelikle sayacı veren siteye kolaylıkla ulaşabilirler,üye olup verilen kodu blogunuzdaki metin bileşeninin içine yapıştırmanız yeterlidir.Blogumda kullandığım ziyaretçi sayacı script içermediğinden wordpress’le uyumlu ve ücretsizdir.
-
”Metin bileşeninin içine yapıştırmanız yeterlidir.”
Kısmını acemi kullanıcılar için, detaylı açıklayabilirmisiniz?
Teşekkürler.
-
Görünümlerin altında bileşen yazısını göreceksiniz,bileşen yazısına tıklayın.Orada çeşitli bileşenlerin olduğunu göreceksiniz,”metin” yazanı alın,tutun ve yan menüye taşıyın.Metin bileşeninin sağ üst köşesinde bir üçgen göreceksiniz,oraya tıklayın,metin bileşeni sayfa şeklinde açılacak.Kopyalamış olduğunuz ziyaretçi sayacının kodunu,bu açılan metin bileşeni sayfasına yapıştırın,altta kaydet yazısı var,yapıştırdıktan sonra oraya tıklayıp kaydedin.Alt solda kapat yazısı var,tıklayıp sayfayı kapatın,hepsi bu.Sayacınızı blogunuzda görebilirsiniz..
-
- ‘Sitemize Sayaç Kodu Koyamıyormuyuz,’ konusu yeni yanıtlara kapalı.