Sitenin istem dışı yönlendirilmesi..

• Bilinmeyen adlı kullanıcının avatarı

Arkadaşlar, resmi sayfadaki seo uygulamasını siteme yükledim. Ardından farkettiğim bir sorun, uygulamayı kaldırmama rağmen hala devam etmekte. İnternette bir blogta çözüm için bir kaç yol denenmiş. Ancak onları denedim ve sonuç olarak tam anlamıyla verim alamadım. Sorun hala devam etmekte. Sitede yayınladığımız makalelere tıkladığımızda yabancı ilaç sitelerine yönleniyor site. Ne yapabilirim? korsanedebiyat.com

Bu başlığı açarken bir blog adresi veya başlık açma nedenini belirtmediniz.

Bu destek forumu WordPress.com’da barındırılan bloglar içindir. Eğer sorunuz kendinizin barındırmakta olduğu bir WordPress blogu ile ilgili ise gerekli yardımı WordPress.org forumlarda bulabilirsiniz.
    .
    WordPress.com ile WordPress.org arasındaki farkı anlayamıyorsanız, şu bilgiden yararlanabilirsiniz.

Sorunuzda blogunza bağlantıyı eklemeyi unuttuysanız, lütfen cevap atarak belirtiniz. Böylece kullanıcıların sorunuza cevap vermeleri kolaylaşır.

Bu otomatik bir mesajdır.

muhtemelen hacklenmiş veya kötü niyetli içerik barındıran bir SEO eklentisi yüklemişsiniz. wp-admin’de eklentiler bölümünden kaldırsanız bile eklentiye ait dosyalar sitenin hosting dizininden silinmemiş olabilir.

FTP ile korsanedebiyat sitenize bağlanıp wp-content/plugins klasöründe eklentiye ait dosya kalıp kalmadığını kontrol edin. kalmamışsa bir önceki dizine dönerek WordPress’e ait dosyaları kontrol edin. mutlaka aralarında farklı bir dosya vardır, onu bulup silmeniz lazım.

• ‘Sitenin istem dışı yönlendirilmesi..’ konusu yeni yanıtlara kapalı.