Siteye kendi tasarımımı nasıl yüklerim adobe xd programı ile taslağını oluşturdum?

• Bilinmeyen adlı kullanıcının avatarı

Adobe XD ile tasarımını yaptığım sitemi nasıl wordpresse yüklerim ve eklentileriyle o siteyi tamamlayabilirim yardım ederseniz sevinirim profesyonel yardım varsa güzel olur..

Yardıma ihtiyacım olan site [sadece çalışanlar görebilir] (e-posta yalnızca moderatörler ve personel tarafından görülebilir)

• Bilinmeyen adlı kullanıcının avatarı

Merhaba,
    Adobe XD ile yaptığınız tasarım bir frontend geliştirici tarafından HTML, CSS ve javascript gibi teknolojiler kullanılarak web tarafına aktarılır. Böylece tasarımınız statik bir web iskeletine dönüşmüş olur.

Ardından bu web iskeleti bir backend geliştirici tarafından wordpress gibi bir CMS üzerine entegre edilir ve böylece siteniz dinamik bir sistem olarak web üzerinde yerini almaya hazır hale gelir.

Son olarak tüm bu yapı bir hosting üzerine konumlanıp bir web adresi üzerinden tüm dünyaya sunulur.

• ‘Siteye kendi tasarımımı nasıl yüklerim adobe xd programı ile taslağını oluşturdum?’ konusu yeni yanıtlara kapalı.