siteyi yanlışlıkla sildim nasıl geri alabilirim arkadaşlar
-
lütfen acil yardım , başka açtığım bir blog hesabını silecektim yanlışlıkla diğerini sildim nasıl geri alablirim hesabımı, lütfen yardım
-
Aşağıdaki kodu header yapıştırıp kullanabilirsin.
Kod:
<script language=”JavaScript1.2″>//Disable select-text script (IE4+, NS6+)- By Andy Scott
//Exclusive permission granted to Dynamic Drive to feature script
//Visit http://www.dynamicdrive.com for this scriptfunction disableselect(e){
return false
}function reEnable(){
return true
}//if IE4+
document.onselectstart=new Function (“return false”)//if NS6
if (window.sidebar){
document.onmousedown=disableselect
document.onclick=reEnable
}
</script> -
wordpress.com da kapatilan blog tekrar acilamaz.
hackprogramlari ve parttimeis lutfen bu forumun wordpress.com kullanicilari icin oldugunu unutmayin. -
arkadaşlar sildiğim blog zaten wordpress blogu , biz başka bir şeymi yazdık anlamadım, sildigim blog adı: videoseyret.wordpress.com yanlışlıkla sildim çok saçma bir karar yanlışlıkla silinse dahi geri alınamıyormuş, PR si 4 olan blog du çok işime yarıyordu, hata yaptık diye geri dönüşümü olmaması saçma ötesi bir durum
-
narman bence durumun saçmalığını ölçmeden önce wordpress’i verimli bir şekilde kullanmaya çalışabilirsiniz. bu da wordpress forumlarını dolaşarak gerçekleşebilir.
wordpress forumlarında sık sorulan sorular bölümünde en popüler başlıklardan biri blogların silinmesi ile ilgili. http://faq.wordpress.com/
blog’unuzu silmeden önce çok açık bir şekilde ekrana uyarı mesajları gelmektedir. blog’unuzu sildikten sonra aşağıdaki mesajı okuyup da buna rağmen sildiyseniz bence saçma ötesi olan sizin kararınızdır.
Blogu Sil
WordPress.com blogunuzu artık kullanmak istemiyorsanız, blogunuzu silebilirsiniz. Sildikten sonra GERİ DÖNÜŞÜ yoktur. Yaptığınız işlemkalıcıdır.
Yazıları kaldırmak veya tekrar içe aktarım yapmak için bir blogu silmeyin. Bu tür konular için iletişime geçin.
Sahipliği transfer etmek için bir blogu silmeyin – bu Sıkça Sorulan Sorular belgesini okuyun.
‘Blog ismini boşaltmak” için blogunuzu silmeyin. Bu olmayacaktır.
Blogu sildiğinizde hesabınızı silmediğimiz için kullanıcı adınız silinmez. E-posta adresiniz başka bir hesap açmak için kullanılamaz ancak yeniden giriş yapıp istediğiniz kadar blog oluşturabilirsiniz.
Eğer eminseniz…Blogumu kalıcı olarak hizmet dışı bırakmak istediğimden eminim, ve geri getiremeyeceğimi veya xxxxx.wordpress.com kullanamayacağımı biliyorum.
Neden blogunuzu sildiğinizi bir cümleyle anlatırsanız, gerçekten mutlu oluruz. Eğer blogunuzu başka bir yere taşıyorsanız, bizi haberdar edin!
- ‘siteyi yanlışlıkla sildim nasıl geri alabilirim arkadaşlar’ konusu yeni yanıtlara kapalı.