Sizi zengin edecek iş fikirleri
-
En parlak ve kârlı iş fikirleri arıyorsanız doğru yerdesiniz, kısa vadede zengin olmanın yolları ve tüm bunların yanı sıra gerçekten işinize yarayacak bir şekilde bilgi sunmak istiyoruz umarım sizlere bir katkımız olur. Yazıma başlamadan önce bir işi ne kadar çok severek yaparsanız o kadar çabuk başarırsınız, notunu da eklemeden edemeyeceğim. Umarım hep birlikte daha çok kazanç sağlamış oluruz ve bu iş fikirleri gerçekten işinize yarayacak.
İnternetten yapılabilecek iş fikirleri
1-) Replika ürün satışı: Gittigidiyor, n11 gibi prestijli e-ticaret sitelerini bilirsiniz. Bu gibi yerlerde en çok satılan ürünlerin listesi de bulunur, sizde bulabileceğiniz ürünlerin replika versiyonunu satabilirsiniz. Evet iyi bir iş fikri örneklendirme üzerinden gitmek gerekirse; spor ayakkabılar çok satılıyor, orjinal ürünü satmaya kalksanız kar marjı düşer.Nasıl bulunur: replika ayakkabı bayilik, veya satış ortaklığı olarak aratırsanız ürünlere ulaşabilirsiniz. Zaten kargo vs sizden çıkmıyor ya alıcı öder veya ürünün tedarikçisi siz sadece satarsınız kâr oranınıza bakarsınız. Ürün tedarikçisi ile şöyle anlaşılabilir, tedarikçi size 25 tlden verir siz 50 tlye satsanız %100 kâr etmiş olursunuz. Tabii ayakabbı sadece bir örnekti, siz bunu çoğaltabilirsiniz.
2-) E-kitap satışı: Bildiğiniz üzere şu sıralar bilgilerini para karlışığında satan bir çok insan var. Gerçekten bilgi para ediyorsa yani işe yarıyorsa insanlar satın almaktan hiç çekinmiyor. Size en basit 2 örnek vermek istiyorum instagram organik takipçi kasma ve sayfa büyütme e-kitabı 300+ kişiye satıldı 50 liradan siz hesap edin. Diğer yandan facebook sponsor çıkma ve reklam geliştirme e-kitabını çıkaran adamında en az o kadar satış gerçekleştirdi. Sizde uzmanı olduğunuz bir dalda e-kitap videolu eğitim satışı gerçekleştirip internetten para kazanma kervanına katılabilirsiniz. Şu bir gerçek ki; herkesin bilmediğini bilirsen o para eder iyi iş fikirleri.
3-) Mobil uygulama yapın:
Yazının devamı için –> http://www.parapig.com/is-fikirleri.html
Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).
- ‘Sizi zengin edecek iş fikirleri’ konusu yeni yanıtlara kapalı.