Sunucuya Yüklenen Resimler Hakkında..
-
Hayırlı günler,
Ücretsiz WordPress sitesi kullanmaktayım(Ftp hesabı olmadan). Bizlere tanınan 3 Gb’lık kotanın 50 mb’ına yüzlerce resim yükledim. (resimlerin kb değerleri düşük, ortalama 0-100 kb civarı) Ve blogumdaki resimli yazıları farklı forumlarda, sitelerde paylaştım. Şu an site eskisine nazaran daha geç açılıyor, acaba bunun forumlarda paylaştığım resimlerle ilgisi var mıdır? Yoksa WP genelinde yavaşlıklar olabiliyor mu?
Eğer sorun resimli yazı paylaşımıyla ilgiliyse geri kalan kotayı kullanmayacağım, sizlere danışayım dedim.
Cevabınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).
-
Tam emin olmamakla beraber kotadan olduğunu sanmıyorum.Sizin yazıyı yolladığınız gün internet çok yavaş çalışıyordu,geçici bir durum olması muhtemel.Kolaylıklar diliyorum..
-
Evet özellikle o gün (sayfayı yavaşlatacak pek eklenti olmamasına rağmen) anasayfam bile çok geç açılıyordu, ben de tereddüt ettim. Umarım dediğiniz gibidir. Teşekkür ederim.
Bilgisi olan arkadaşlardan yine sorumu cevaplamalarını rica ediyorum. İyi günler.
- ‘Sunucuya Yüklenen Resimler Hakkında..’ konusu yeni yanıtlara kapalı.