süresi dolan domain’den ötürü site silinir mi?
-
merhabalar, dışardan bir arkadaşa internet sitesi yaptırdık. biz domain süresi dolduktan sonra domain yenilemesi yapmadık. şimdi domaini yenileyip siteyi yeniden açmak istiyoruz. ancak, siteyi yapan arkadaşımız sitenin kaybolduğunu, silindiğini söylüyor. Sitemizin durumunu öğrenmek istiyoruz. Teşekkürler.
WP.com: Unknown
Jetpack: Unknown
Correct account: UnknownYardım istediğim blog (yalnızca moderatörler ve personel görebilir).
-
Merhaba aliataytr,
Detaylı kontrol sağlayabilmek adına alan adınızı iletebilir misiniz?
Yardımcı olabileceğim bir konu varsa yanıtlamanızdan mutluluk duyarım.
İyi Günler
Umut YILDIZ -
Merhabalar Umut bey,
Siteyi bir arkadaşa yaptırmıştım. http://www.lechadesign.com sitemizdi. Ancak, arkadaş bize yaptığı katalog çalışmalarının kopyasını başka bir firmaya daha yaptığı için telefonlarımıza çıkmıyor ve sitenin de silindiğini söylüyor. Biz de zor durumda kaldık. Ben domain elimizde kalsın diye Godaddy’den domaini tekrar aldım. ama wordpress e aktaramadım. 60 gün süre geçmesi gerekiyor diye uyarı geldi. şu anda da işin içinden çıkamıyorum.
şimdi wordpress te site yapmaya çalışırken lechadesign523336508.wordpress.com diye bir adres aldım yanlışlıkla sanırım. bu konuda nasıl yardımcı olaiblirsiniz?
Teşekkürler..
İyi çalışmalar.
- ‘süresi dolan domain’den ötürü site silinir mi?’ konusu yeni yanıtlara kapalı.