suspend
-
Merhaba, biraz önce sitem suspend oldu ama neden olduğunu bilmiyorum :S
euroalem.wordpress.com sitemde spam felan yoktu.
durduk yerde niye kapattılar. ön bellek ten bakabilirsiniz siteye sitede illegal birşey yok. neden kapattılar bu konuda bir açıklama yapacak varmı?
insanın güveni sarsılıyor uyarı vs. olmadan kapatıyorlar.
illegal hiç birşeyde yapmadım -
hiç bilen yokmu hiç yetkili?
durduk yerde 10larca blogum kapandı allah aşkına bakın yukardaki siteye illegal ne var?
şarkı sözler mi illegal? videolar mı nedir ya.
durduk yerde kullandığım blogları kapatılıyor. 3 tanede domain yönlendirmiştim. ödediğinin karşılığını vermeden hiç birşey yapmadan kapattılar. -
Selamlar,
Arkadasim sitenizin icerigini gøremedim, Bir yanlislik veya sistemde bir hata olabilir belki, WordPress yønetimine bir mail ile sor bakalim, bir aciklama yaparlar. Durduk yerde kapatmamalari lazim, Sitenizde rapidshare linki varmiydi ? Varsa ona izin vermiyorlar.
-
-
rapid link yoktu , sadece şarkı sözleri , video klipler , blogu sildiler cevap olarak aynı içerikten bir çok blog açmışsın gibi birşey yazmışlar.
benim sarki.wordpress.com diye blogum var ama herkeste böyle bloglar var.
sanırım hit çok geldi o yüzden kapattılar. 40 k hit yapınca mana aradılar gibi geliyor -
Merhaba
http://herbokvar.wordpress.com bu site önceden bana aitti. Bu siteyide kapattılar Film İndir diye katagori vardı oradan dolayı engellemişlerdi. İletişime geçtim bu katagoriyi kaldırırsak yeniden acılır dediler ama acmadılar. Senin site komple gitmiş fakat ;)
- ‘suspend’ konusu yeni yanıtlara kapalı.