takipçilerim

• Bilinmeyen adlı kullanıcının avatarı

İyi günler herkese,
    Blogumda beni takip edenleri görebilir miyim? Görebilirsem nerden görebilirim?

Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).

Merhaba,
    tabii görebilirsiniz!

Site İstatistiklerini tıklayın; açılan sayfada Sitenizde olan tüm gelişmeleri görebilirsiniz. Takipçilerin-izi….solda altta bulunan şu tablodan görmek imkanınız var.

Total’s Follover’s & Shares = Tüm takip ve paylaşımlar

Yazılar:
    Yorumlar:
    Kategoriler:
    Etiketler:
    Site followers: “”Siteniz takip edenleri buradan görebilirsiniz””
    Comment followers: “”Yorumlarınızı takip edenleri buradan görebilirsiniz.””

Kolay gelsin!

Çok teşekkürler.. Bir sorum daha olacak aslında.
    Benim blogumun en üstünde ”anasayfa” olan o sütun boş ve gezdiğim diğer bloglarda gördüm ki oralara yeni katagoriler açılabiliyor. Kimi hakkımda yazmış kimi iletişim yazmış. Bunun nasıl yapıldığını öğrenmek istiyorum. Daha önce, ‘sayfalar’dan yapılacak diye duydum yeni ekle dedim fakat olmadı. Buna da yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Bana wordpress’teki sayfa linkleri veriyor yardımcı olmak isteyen arkadaşlar ama ingilizcem olmadığı için yapamıyorum :)

Merhaba Gizem hanım, tabii ki, memnuniyetle…
    Önce iki kavramı birbirinden ayıralım. Anasayfa (Home) Sitenizin dışa açık olan bütünüdür. Bunun yanında özgür sayfalar oluşturabilirsiniz.Bu sayfalara istediğiniz ismi verebilirsiniz. Örneğin; Hakkımda, İletişim gibi. Bunu yapabilmek için;
    1) Blogunuza giriş yaptıktan sonra, sol tarafta olan SAYFALAR’ın altında; Yeni ekle yi tıklayın. Açılan boş sayfanın üstteki paneline başlığınızı yazın. Daha sonra alttaki editörde istediğiniz yazıyı yazarak sağdaki “yayınla” tuşunu tıklayın. Hepsi bu kadar! Resim eklemek istiyorsanız(?) aynen ana sayfada yaptığınız gibi yapabilirsiniz.
    2) Kendinize bir İletişim Formu sayfası yapmak istiyorsanız…alttaki codu kopyalayın ve sayfanıza ekleyin.

[contact-form]
    [contact-field label="Name" type="name" required="true" /]
    [contact-field label="Email" type="email" required="true" /]
    [contact-field label="Website" type="url" /]
    [contact-field label="Comment" type="textarea" required="true" /]
    [/contact-form]

Daha fazla yardıma ihtiyacınız olursa, çekinmeden bana tekrar yazabilirsiniz. Unutmayın! İstanbul’uda bir günde yapmadılar…))

Kolay gelsin!

Bu gidişle desteğe bayağı ihtiyacım olucak gibi. Şimdilik sorularım bu kadar. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. :)

benim sayfam bu http://megaplayers.wordpress.com/ bu sayfama uyelik eklemek istiyorum nasıl ekleyebil,irim acaba??

• ‘takipçilerim’ konusu yeni yanıtlara kapalı.