tasavufokulu vy tasavvufokulu Gençlik linklerindeki karışıklık
-
tasavvufokulu adlı blogun kullanıcısı:ihyaca
tasavvufokulu GENÇLİK adlı blogun kullanıcısı:pandoroma
İkisi aynı çatı altında olmakla beraber kullanıcıları ayrıdır.Wordpress forumlarında ve diğer yerlerdeki tüm ihyaca butonlarına basıldığında tasavvufokulu değil,tasavvufokulu GENÇLİK adresine ulaşılıyor.Bu karışıklık nasıl düzeltilebilir?tasavvufokulu(ihyaca)
Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).
-
Böyle bir durumda ne yapılır,nereye başvurulur?Kendi başıma düzeltme imkanım var mı?Çok karışık bir durum,bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim.
-
-
Anlamamakta haklısınız karışık bir durum çünkü.Kısaca şöyle anlatayım:Bu forumda isimlerimizin üstüne tıkladığımızda o kişinin bloguna ulaşıyoruz değil mi?İhyaca’nın üstüne tıkladığınızda benim bloguma gelmiyorsunuz,benim blogum yerine tasavvufokulu GENÇLİK bloguna gidiyorsunuz.Benim blogum tasavvufokulu..
Deneyerek de bakabilirsiniz. -
bunu kullanicilar => kisisel ayarlar dan duzenlemeniz gerek. dogru kullanici ile dogru blogu eslestirin.
-
Doğru kullanıcı ile doğru blog eş zaten.Blogların numaralarını değiştirerek de denedim.
Ama yine aynı. -
-
Sorunum çözüldü.Artık ihyaca’nın üzerine tıklayınca bloguma ulaşılıyor.Yardımlarınız için teşekkürler…
- ‘tasavufokulu vy tasavvufokulu Gençlik linklerindeki karışıklık’ konusu yeni yanıtlara kapalı.