tasavvufokulu’na Videoların Bulunduğu Bir Kategori Eklemek İstiyorum

• Bilinmeyen adlı kullanıcının avatarı

Bunun bloga bir zararı olur mu?Blogu yavaşlatmak veya hitleri düşürmek gibi bir yan etki yapar mı?

Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).

kategori eklemenin bir sikinti yaratacagini sanmiyorum. kategori blogu kesinlikle yavaslatmaz, hitlere de etkisi olmaz bence.

Bir blog var,beğendiğim bir blog.Bloga girince müzik çalmaya başlıyor ama sayfa değiştirirken oldukça bekliyoruz.Her seferinde aynı durum.Gerçi bu blog wordpress blog değil ama yine de bu durum insanı düşündürüyor.Benimki direk müzik değil video kategorisi olacak gerçi, eğer siz bu durumdan eminseniz video kategorisini ciddi şekilde düşünüyorum.Bu konuda bir sorum olacaktı.Videoları ana sayfada yayınlanmadan,görünmeden direk video kategorisine aktarmam mümkün mü?Eğer mümkünse bunu nasıl yapabilirim?Teşekkür ederim..

ihyaca kardesim, Videolar Blogu zannettiginiz kadar yavaslatmaz,Benim sadece videolardan olusan bir blogum var, bakmak isterseniz http://www.ilahi.wordpress.com buraya bakabilirsiniz.

Sizde blogunuza video ekleyebilirsiniz, bir deneyin menmun kalmazsaniz silersiniz :)

Kolay gelsin

Hoşgelmişsiniz yukarıkayalar kardeşim:) Bu konuda sizin diğer blog da aktif gördüğüm kadarıyla.Her ikinizden de bu cevabı almak içimi rahatlattı.Allah’ın izniyle başlayacağım.Yukarıdaki diğer sorum hakkında bilginiz var mı?Yani videoları ana sayfada görünmeden direk video kategorisine aktarabilir miyim?Teşekkür ederim.

Sagolun tesekkur ederim :)

Evet videolari ana sayfada gørunmeden direk video kategorisine gønderebilirsin ama bir sartla :) Søyleki :

yaziyi duzenle ye git ve sag taraftaki yani alttaki ørnekteki gibi yayinlayacagin videonun tarihini ana sayfadaki yazilardan birkacgun geriye ayarlayarak videoyu direk kategoriye gønderebilirsiniz,
    Yayınlandığı tarih: 24 Ocak 2011 @ 00:05 Düzenle

Tam anlatamadim herhalde ama sen anlamissindir :) bir deneyin yapacaginizdan eminim.

Selam ve dua ile.

Kategoriyi ekledim ve @yukarıkayalar, sizin söylediğiniz şekilde ekledim.Diğerlerini de inşallah öyle ekleyeceğim.Blogun görünümünü bozmadan yapabilmek çok güzel oldu.Çok teşekkür ederim.Bir sorum daha olsun mu? :)
    Etiket ekleyeyim mi eklemeyeyim mi emin olamıyorum.Bunun eksileri artıları nedir?Bir zaman önce etiket ekleyerek yolluyordum.Blog 2.sıraya düştü.Etiketleri sildim aynı gün tekrar 1.sıraya çıktı.Google sürekli değişiklik yapıyor biliyorsunuz.Blogun dengesini bozmak da istemiyorum.Zararlarını öğrendik ama faydaları nedir açıkçası çok da bilmiyorum.Ne dersiniz?

Yardimci olabildiysek ne mutlu bize :)

Yazdiginiz yazilara etiket eklemek herzaman faydalidir kanaatindeyim, Bende fazla etiket eklemiyorum aslinda bu benim unutkanligimdandir degilse her yaziya etiket eklemek istiyorum :)

Blog isi sabir ister, Bu ayni bir dukkan acipta hemen hergun rekor duzeyde para kazanmak gibi bir beklenti olmamamali, ben blogu acali iki uc sene oldu ilk zamanlarda cok az kimse geliyordu ama simdi gunluk her iki blogumda yaklasim 6-7 bin tekil ve 14-15 bin cogul tiklama var,blog istatistikler øyle suan itibariyle, birde sabit ziyaretci cekebilmek icin bloga yazdiginiz icerikler cok ønemlidir.

Kolay gelsin.

Allah razı olsun çok yardımcı oldunuz şimdiye kadar.Sizin blogu zaman zaman takip ediyorum,maşallah diyelim.Allah istifade edenlerin sayısını arttırsın.Bizimki henüz dört ayını doldurmadı,emekleme devremizdeyiz halen..
    Bir sorum daha olacaktı kardeşim :)
    Bloga namaz saatlerini gösteren bir sayaç eklemek istiyorum.Hangisini tavsiye edersiniz?

@ihyaca, etiketleri mutlaka kullanmanızı öneririm yalnız dikkat edilmesi gereken birkaç husus var bu noktada. öncelikle etiketlerinizin hepsi yazdığınız yazının (yada eklediğiniz videonun başlığının) içerisinde geçen kelimelerden olmalıdır. yakından alakalı farklı kelimeler de ekleyebilirsiniz yalnız kelimeler yada kavramlar arasındaki ilişki oldukça yakın olmalıdır. etiketleriniz “az ve öz” olmalıdır, etikete bakıldığında neyden bahsettiğiniz anlaşılır olmalıdır. ayrıca arama motorlarının “arama trendleri” arasında yüksek değere sahip olan kelimeleride (aynı zamanda bu kelimeler yazınızla alakalı olmalıdır) kullanmanız daha da faydalı olacaktır.
    Kolay gelsin…

@fikirdek Cevabınız için teşekkür ederim.Söylemiş olduklarınızı dikkate alacağım.Az ve öz derken,sizce ideal etiket sayısı ne olmalı?@yukarıkayalar arkadaşımızın yanıtından sonra etiket eklemeye başladım ve sayı olarak üçü belirledim.Siz bu sayıya ne dersiniz?
    Ayrıca blogunuzu beğendim,yeni fikirler ilgi alanıma giriyor.Zaman zaman ziyaretçiniz olacağım :)
    Kolay gelsin..

3-5-10 bir sayı vermek pek mümkün olmasa da bir yazı içerisinde belirttiğiniz özel noktalar sanıyorum ki 5-7 yi geçmeyecektir. yazı ile ilgili dikkat çekecek ve arama motorlarında arama yapma kriterlerine uygun birkaç kelime/kelime grubu seçmeniz yeterli olacaktır.
    Blogumu beğenmenize sevindim henüz yeni bir oluşum ve tek başıma oluşturup içerik sağladığım bir blog. Yorumlarınız için teşekkür ederim ve her zaman bekleriz :)
    Kolay gelsin…

10 yeni bir blog için yüksek bir rakam olur sanırım.En fazla 5,ortalama 3 iyi olsa gerek.

• ‘tasavvufokulu’na Videoların Bulunduğu Bir Kategori Eklemek İstiyorum’ konusu yeni yanıtlara kapalı.