taslağı kaydet,ön izleme,yayınla,güncelle ,sil
-
son birkaç gündür bloğuma yazı eklerken yazı ekle bölümünde “taslağı kaydet,ön izleme,yayınla,güncelle,sil” gibi kare içindeki yazılar görünmez oldu.ancak onların bulunduğu yere tıklanıyor.yani yerleri etkin.ama yazı falan yok.onların yeri boş boş.yani kare falanda yok.umarım anlatabilmişimdir.anlayan olduysa :) sorunumu çözmekte yardımcı olursa sevinirim.
saygılar..Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).
-
kare dediğim dikdörtgen yani :)
neyse sorunumu anlayan bunu hayli hayli anlamıştır zaten :) -
Merhaba, ilk aklima gelen… F5 tusuyla sayfayi güncellestirebileceginiz (!)
Selamlar
-
bahsettiğim yazılar her zaman görünmüyor,yani ara sıra değil :)
ayrıca başka pcden girdim yine aynı.yani sorun pcden değil. -
F5 tusu PC ile ilgili bir komut degildir… yazilimi ana serverden yeniden yükleyen bir kommanda uygulamasidir.
Kolay gelsin
-
F5 tuşuyla sayfayı güncelleyince birşey değişmiyor.ben sorunumu anlatamadım demek.neyse becerebilirsem resimli anlatmaya çalışacam.
ilgilendiğiniz için teşekkürler -
-
Bağlantısı ve etkisi olur mu emin değilim ama aklıma geleni paylaşayım.Yönetici paneliniden hesabım bölümüne tıklayın,oradan da evrensel yönetim bölümüne gelin.Açılan yerde profil başlığının altında “kişisel ayarlar”var,orayı tıklayın.Orada görsel metin editörü ve v.b ayarlar var.Belki o sayfadaki ayarlar işinize yarayabilir.Kolaylıklar diliyorum..
-
Merhaba,
Siz su an hangi tarayiciyi ( Browser) kullaniyorsunuz? Tarayicinizi güncellemeyi deneyebilirsiniz(?)Selamlar
-
kişişel ayarları kurcaladım.ancak oradan bir sonuca varamadım malesef.
yinede teşekkürlertarayıcıyı güncellemeyi deniyecem.ancak nasıl yapcağımı bildiğim söylenemez :)
biraz antatırsanız çok sevinirim.çok teşekkürler. -
-
google chrome’yi kullanarak sayfama giriş yaptım.sorun falan kalmadı :D
yani demekki sorun tarayıcıdanmış.
sorunumu çözmemde yardımcı olduğunuz için çok teşekkürler. -
-
tarayıcı değiştirince problem gideriliyor.bana da çok yardımcı oldu.
Teşekkürler,
- ‘taslağı kaydet,ön izleme,yayınla,güncelle ,sil’ konusu yeni yanıtlara kapalı.