Taslak veya Çöpteki Yazılarıma Kolay Yoldan Nasıl Ulaşırım?
-
Merhaba,
Eskiden taslak olarak kaydettiğim veya çöpe gönderdiğim ama silmediğim tüm makalelerime bir buton yardımıyla ulaşabiliyordum. Bu şekilde taslak olarak hazırladığım tüm makaleler art arda sıralanırdı. Ama şimdi bu özellik yok. Sistemde bir değişiklik mi yapıldı yoksa bana mı öyle geliyor?
“Tüm yazılar” bölümünde sadece taslak olarak kaydettiğim yazılarımın ard arda sıralanmasını nasıl sağlayabilirim?
Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).
-
sanırım sistemden kaynaklanıyor.
peki sizde yorumlardaki sırasıyla -Konrol Bekleyen – İstenmeyen yanındaki (Çöp)
butonu aktifmi ?bende değil.
-
Evet, yorumlarda aktifler ve orada çalışıyor..Sizde bu butonlar aktif değil mi yoksa?
All | Kontrol bekleyen (0) | | İstenmeyen (1) | Çöp (0) diye yazıyor her zamankinde olduğu gibi..Bunda değişiklik yok ama yazılarda bu butonlar artık görünmüyorlar..
-
İlginç olan bu butonlar “tüm yazılar” bölümünde var ama artık isimleri yazmıyor bunun yerine aşağıdaki gibi 3 düz çizgi var ve bunlara tıklanabiliyor. Yani bunlar TASLAK ve ÇÖP butonları olmalı.
Belki sizdeki “yorumlar” bölümünde de şu aşağıdaki 3 dik çizgi vardır.
| | |
Search Posts:
9 items -
evet çözdüm All | Kontrol bekleyen (0) | | İstenmeyen (0) | ……
sondaki düz çizginin yanında aktif ama ‘ Çöp’ yazısı görünmüyordu üzerine tıklayıp işlem yaptıktan sonra yazı tekrar geri geldi..ilginç gerçekten.
-
Bende gelmedi..Üstlerine tıkladığım halde hala | | | görüntüsü geliyor ve ilgili yazı gelmiyor. Ama aktifler ve çalışıyorlar yani..Böyle kullanacağız artık..
Neyse sizde yazıların tekrar geldiğine sevindim..Umarın böyle kalırlar..:)
-
yazılarda bahsettiğiniz benzer sıkıntı bendede mevcut tabi sadece tek çizgi var. muhtemelen sistemle ilgili olabilir..umarım düzelir.
teşekkür ederim.
- ‘Taslak veya Çöpteki Yazılarıma Kolay Yoldan Nasıl Ulaşırım?’ konusu yeni yanıtlara kapalı.