Tema da yazı genişletme

• Bilinmeyen adlı kullanıcının avatarı

Hosting’le fazla uğraşmıyorum.Onun için .com’dan açtım bloğumu ve daha yazı eklemedim fakat ön izlemeden bir göz attım yalnız tema’yla ilgili bir kaç sorunum var yazılarımı genişletmek istiyorum tema içinde . bunu nasıl yaparım ?

Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).

Böyle bir seçenek bilmiyorum.Ancak temalar farklılık gösteriyor,temalarda yazının kapladığı alanlarda da farklılıklar oluyor.Size tavsiyem temaları ön izlemeyle iyice incelemeniz ve yazıların en geniş tutulduğu temayı tercih etmeniz.Benim bilmediğim başka bir yolu varsa eğer umarım arkadaşlarımız bilgilerini paylaşırlar.Kolay gelsin..
    Bu arada etiket kısmına yazı ile ilgili etiket ekliyoruz,bilginize..

CSS yükseltmesiyle mümkün ancak.

Anladım, peki bunu CSS’den nasıl yapabilirim ? ve bir şey daha sormak istiyorum Bileşenlerden sosyal bilgilerimi nasıl ekleye bilirim facebook,twitter. gibi ?

Yükseltmeler yolundan senelik ücretini ödeyerek CSS yükseltmesi yapmanız gerekir.
    Ardından temanızın CSS kodlarında gerekli değerleri değiştirerek genişletmeyi yapabilirsiniz.

Sildiğiniz blogda twitter bileşeni eklemiştiniz zaten.

• ‘Tema da yazı genişletme’ konusu yeni yanıtlara kapalı.