TEMA PROBLEMİ
-
Arkadaşlar ücretsiz temaları etkinleştirdikten sonra temada gösterilen fotoğrafların yerine fotograf ekleyemiyorum.Aslında öyle bir seçenek de çıkmıyor.Siteyi eksik olarak güncelliyor.Acaba ücretsiz olduğu için değişiklik yapmamıza izin vermiyor mu.
Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).
-
Tema başlık resmini yönetici paneli sol menü > Görünüm > Üst Kısım sayfasından değiştirebilirsin.
-
Evet üst kısım bölümünü değiştirebiliyorum.Ancak Temada üst resmin altında ufak 4 tane daha resim yer alıyor ve üst resmin sağ ve sol altında diğer resimlere geçmek için ok işaretleri çıkıyor.Ancak ben onları ekleyemiyorum.
-
http://papillo99.wordpress.com/ bu siteden bahsediyoruz değilmi? Ben ana sayfada üstte başlık resmi ve altta iki deneme yazısı ile onlara ait yazı görselleri dışında başka resim göremiyorum. Ayrıca, resimleri eklediğin sayfada “Remove header image” butonuyla istemediğin bir üst resim varsa silebilirsin.
-
Yazilar bolumunden wordpress’in otomatik ekledigi yazilari silerseniz gorseller kaybolur.
- ‘TEMA PROBLEMİ’ konusu yeni yanıtlara kapalı.