temada yaptığım değişikliği sıfırlayamıyorum?
-
bir tema seçmiştim onda değişiklik yaptım istemediğigimm değişiklikler oldu ayarlarını sıfırlayıp onu ilk seçtiğim hale getiremiyorum. yardımcı olur musunuz?
Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).
-
Nerede ve ne gibi değişiklikler yaptınız? Yönetici paneli Görünüm menüsü altında Tema Seçenekleri, Üst Kısım, Arkaplan, Bileşenler gibi sayfalardan yaptığınız değişiklikleri geri alabilirsiniz.
-
Yardımcı olabilirim lakin detaylı bilgi vermeniz gerek. Bloğum aracılığı ile bana ulaşabilirsiniz Ayşegül hanım.
-
başka bir tema seçin tekrardan sonra onu seçin, psikoterapi sitemde öyle yapmıştım yeterince başarılı idi.
-
-
Bahsettiğiniz siteler wordpress.com’a ait değil. https://tr.forums.wordpress.com/topic/wordpresscom-veya-wordpressorg-arasindaki-fark?replies=1
-
Yeni tema secvmelisiniz, ayni zamanda ekletinleri (widget) de kontrol edin. Blogunuzu ziyaret ettim, sanirim sifirlamissiniz.
-
Bu problem benimde başıma geldi,radyo dinle sitemde aynı sorun ile karşı karşıyayım.
-
Bu problem benimde başıma geldi,radyo dinle sitemde aynı sorun ile karşı karşıyayım.
- ‘temada yaptığım değişikliği sıfırlayamıyorum?’ konusu yeni yanıtlara kapalı.