Temaya resim
-
Seçtiğim temadaki ortadaki boşluğa nasıl resim ekleyebilirim.
Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).
-
@herseyicinde,blog bağlantınız foruma ulaşmıyor.Blog bağlantınızı yaparsanız blogunuzu ziyaret edebilir,temanızı görebilir ve size daha sağlıklı bilgi verebiliriz.Kolay gelsin..
-
-
Linkinizi yazdığınız için teşekkürler ancak söylemek istediğim bu değildi.Forumda bizim isimlerimizin üzerine tıkladığınızda doğrudan bloglarımıza ulaşabiliyorsunuz,biraz kurcalarsanız siz de bunu yapabilirsiniz.Blogunuzu ziyaret ettim,her temanın farklı özellikleri oluyor.Sizin yapmak istediğinizin nasıl yapılabileceğinden emin değilim,temayı çok iyi bilmiyorum.Normal görsel ekleme yoluyla denediniz mi?Bir de şu var;”görünüm başlığının altında “arka plan”seçeneği var.O seçenekle blogunuzun arka planına istediğiniz resmi yerleştirebiliyorsunuz.Belki sizin temanızda işe yarayabilir..
-
İsim üzerine tıklama olayına bakıcam .Görsel ekleme olarak denedim ortadaki boşluğa ekleyemedim yine de. Arka plan resmini de denedim o da oluyo ama dediğim yere görsel ekleyemiyorum.
-
- ‘Temaya resim’ konusu yeni yanıtlara kapalı.