teşekkürler
-
herkese çok teşekkür ederim .en sonunda güzel bir sekil aldı bloğum.gerçi daha 4 günlük bir blogcuyum zamanla daha da geliştiririm ama su an sekil olarak beni pek bir mutlu ve tatmin etti açıkcası .teşekkürler(görsel oalrak önersi olan varsa dikkate alırım )
yorumlarınızı bekliyoruum.hoşçakalın.Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).
-
basligi vitrin bolumune tasidim.
blogunuz hakkinda yorumlari buradan forum okuyuculari yapar.bence sade ve son derece guzel bir blog olmus.
takip etmeye calisacagim. -
-
TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR ÇOK SAĞOLUN.SAYIN İHYACA BEY BLOĞUNUZDA ZİYARETÇİ SAYACI VAR ONU NEREDEN EDİNE BİLİRİM .LİNK VERİR MİSİNZ? YUKARIKAYALAR A BAKTIM AMA KONU SİLİNMİŞ SANKİ ?
-
Sayfanın üzerindeki arama motoruna(search the forums) ziyaretçi sayacı yazın.Önünüze gelen sayfada en üstteki yazıyı tıklayın.Orada detaylı olarak anlatmıştım.
-
Nezaketinizden yazdığınızı biliyorum ama forumda bey,hanım hitaplarını kullanmasak daha güzel olacak.Yalnızca kullanıcı ismini yazmanız yeterli.Bir de foruma yazarken küçük harflerle yazabilir misiniz?Caps Lock butonundan ayarlıyoruz biliyorsunuz.
Anlayışınız için teşekkürler.. -
Ayrıca bileşenlerden blog istatistiklerini sağ tarafa taşıyabilirsiniz.O da hitinizi gösteriyor.
-
maalesef ziyaretçi sayacı bulunamıyor dediğiniz sitede .yeniden ekler yada link verebilir misiniz ?
-
Arama kutusuna ziyaretçi sayısı yazın.İki numaralı konuyu okuyun.Link orada yazıyor.
yukarıkayalar arkadaşımız sağolsun bu linki vermişti.Bir deneyin.
- ‘teşekkürler’ konusu yeni yanıtlara kapalı.