Tr.WordPress.Com sitesinde Merak Ettigim Bi konu!
-
arkadaslar merak ettigim bi konu var. http://tr.wordpress.com burada ;
Günün Popüler Blogları , Bugünün Popüler Yazıları ve Hawt Post yazıları neye göre degerlendiriliyor. Genellikle hep aynı siteler anasayfada duruyor. Bunlar ne aralıklarla güncelleniyor?
Teşekkürler.
-
wordpress.com da soyle bir aciklama var, anlasilacagi uzere bir formul ile hesapliyorlar. turk internet kullanici profilini tr.wordpress listesi ozetliyor, degismemesi normal.
wordpress’de daha cok cesitlilik ve orjinal bloglarla bulusmak umidi ile…‘How BOTD works
We count up the visitors to all public blogs and posts in a rolling 24-hour period. No personally identifiable information is stored. Several times throughout the day, we summarize all of this data in different ways to produce lists of blogs and posts that might be interesting.
BOTD does not use numbers shown on the Blog Stats page of your Dashboard. Some page views are excluded for various reasons. We use proprietary formulae to calculate the popularity of a site.’
-
Bu konu benimde kafami karistiriyor, Hit alan ve nerdeyse hergun ilk siralarda yer alan bloglara bakiyorum fazla bir trafige sahip degiller,ama her nedense hep gunun populer listesindeler, Benim bloguma gunluk ortalama 3000 ile 4000 kisi ziyaret ediyor bøyle olmasina ragmen ilk 10`a bile giremiyor bazen :) Dusundurucu !
-
Arkadaslar aranızda ingilizce bilen biri wordpress ile iletişime gecebilir mi bu konu hakkında?
-
bu konuya cevap vermiyorlar.
listede ozellikle Growing Blogs’a cok az hite sahip blog’lar da girebilir. sonucta her gun ayni hiti alan bir blog girmez bir gun onceki gunlere gore cok fazla hit alan bir blog girer.
Top Blogs ise hitler, yorumlar ve baska kriterlere gore belirleniyor olmali. Ingilizce WordPress sitesinde tartisilmis bu konu hatta zaman zaman hatalar da olabiliyor listede anladigim kadari ile. -
-
Ben listede birinciyim 2-3 gündür popüler bloglar arasında fakat her nedense birden 5. sıraya attı :) şoktayım :)
-
wordpress’in hizmeti benim gözümde artık 5 para etmez. Kimseye ulaşamıyorsun. Düzen bozuk, sayfalarda haberler kayboluyor, yazılar çoğu zaman kaydedilmiyor, resimler bir yana sayfa bir yana gidiyor. Kanser olmak üzereyim. En kötüsü de bir muhatap veya sorumlu bulamıyorum. Adres, tel. yok. Bu ne biçim iş.
Yorumlara bakarsak wordpress Dünya Şampiyonu. Bence wordpress hatada Dünya Şampiyonu. Yeni yerimde tüm bunları yazacağım. Adam gibi hizmet verecekse versin. Babasının hayrına vermiyor ya bu ücretsiz hizmeti(!). -
support’a mesai saatlerinde tıklayarak tüm sorunları wordpress.com yetkililerine iletmek mümkün. bugüne kadar gerek kendi blogum gerek diğer konularda tüm sorunlarıma özel emal adresime yanıt alabildim.
eğer mesai saatleri ya da destek menüsüne ulaşamıyorsanız support@wordpress.com a da mail atabilirsiniz. sonuçta kullanıcıların oluşturduğu ve Türkçe içeriğe göre son derece zengin olan destek forumları da mevcut, eğer yabancı diliniz varsa bunlara da göz atabilirsiniz.
- ‘Tr.WordPress.Com sitesinde Merak Ettigim Bi konu!’ konusu yeni yanıtlara kapalı.