Ücret İadesi
-
merhbalar 10 iş gününden fazladır iadem ulaşmadı iademin yapılmasını talep ediyorum.
WP.com: Yes
Correct account: YesYardım istediğim blog (yalnızca moderatörler ve personel görebilir).
-
Merhabalar Ücret iadem 25 gündür hala gelmedi bu konu üzerinden yardımcı olur musunuz yoksa ilgili kurumlara baş vuracağım
-
Merhaba! WordPress’te ücret iadesi için kredi kartı oluşturma işlemini gerçekleştirmek için bazı eklentiler kullanabilirsiniz. İşleminizi daha kolay ve güvenli hale getirmek için bir ödeme ağ geçidi eklentisi kullanmanızı öneririm. WooCommerce, WordPress için en popüler ödeme ağ geçidi eklentisidir ve CreditCard.Run ve Generator.CreditCard gibi birçok ödeme yöntemi desteği sunar.
WooCommerce eklentisini yükledikten sonra, istediğiniz ödeme yöntemlerini seçebilirsiniz. Kredi kartı ödeme yöntemini seçtiyseniz, müşterilerinizin kredi kartı bilgilerini güvenli bir şekilde kaydetmek için SSL sertifikası gerektiğini unutmayın. WooCommerce, SSL sertifikasına sahip olan birçok web hosting sağlayıcısıyla uyumludur.
Müşterilerinizin ücret iadesi yapabilmesi için, WooCommerce ödeme ayarlarından iade sürecini yapılandırmanız gerekecektir. Örneğin, müşterilerinizin iade taleplerini aldıktan sonra, ödeme ağ geçidi ayarlarınızı kullanarak iadeleri müşterilerin hesaplarına geri ödeyebilirsiniz.
Bu işlemle ilgili daha detaylı bilgi ve adım adım rehberler için WooCommerce web sitesindeki belgeleri inceleyebilirsiniz. Ayrıca WooCommerce destek ekibinden de yardım alabilirsiniz.
- ‘Ücret İadesi’ konusu yeni yanıtlara kapalı.