Ücretli Paketlerin Deneme Sürümü Var mıdır?

• Bilinmeyen adlı kullanıcının avatarı

Merhaba,
    Ücretsiz sürüm bugün içerisinde bir site oluşturdum, ancak hem blog olarak kullanabileceğim hem de ürün satışı yapacağım bir portal oluşturmak istiyorum. Bunun için WordPress in yıllık 299 $ olan paketinden satın almayı düşünüyorum ancak ihtiyacımı ne ölçüde karşılayacak emin olamıyorum. Bu paketin belli bir süre ücretsiz olarak test etmem mümkün müdür? Bilgi verebilir misiniz?
    Teşekkürler

Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).

Merhaba,

Satın alınmış domain isimlerini 48 saat içinde, ve paketleri ise 30 gün içinde iptal edip tam para iadesi alabilirsiniz.

Daha fazla bilgiye ihtiyacınız olursa lütfen tekrar irtibata geçin.

İyi günler,

Onur

Onur Bey merhaba,
    Öncelikle yanıt verdiğiniz için teşekkür ederim,
    Ancak bir konu daha aklıma takıldı, ben ilk sorumu iletmek için de bir iletişim bilgisi aradım ancak forum dışında böyle bir alan bulamadım. Varsayalım ki iş paketini satın aldım ancak 30 günlük süre içerisinde iade etmek istiyorum, bu noktada kiminle iletişime geçebileceğim bu konuda da bir bilginiz var mıdır?
    Tekrar teşekkürler,

Tekrar merhaba,

Eğer iade etmek isterseniz bunu kolaylıkla ve otomatik olarak hesabınızdan yapabilirsiniz.

Ayrıntılı bilgiyi resimlerle aşağıdaki adresden bulabilirsiniz.

Refund a Purchase

Para iadesi 5-7 gün civarı bir zamanda kullandığınız ödeme şekliyle hesabınıza geri dönecektir.

Daha fazla bilgiye ihtiyacınız olursa lütfen tekrar irtibata geçin.

İyi günler,

Onur

• ‘Ücretli Paketlerin Deneme Sürümü Var mıdır?’ konusu yeni yanıtlara kapalı.