ücretsiz sunucuyla gelinebilecek yer?
-
Merhaba,
Bilindiği üzere ücretsiz sunucuya eklenti,tema vb. yüklenmiyor.Bende ücretsiz sunucu kullanıyorum.Mesela google sitemaps gibi önemli bir eklentiyi bile yükleyemedikten sonra ücretsiz blogla bi yerlere varabilir miyim?Yani çok ziyaret edilen,beğeniilen,reklam alan,google sıralamasında üst sıralarda,başarılı bir blogğa sahip olabilir miyim?Olabilirsem bunu nasıl yaparım?Şimdiden teşekkürler..Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).
-
-
sizce bloğum nasıl arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum .elimden ancak bu kadar geldi daha çok bilimsel bir bilgi kütüphanesi formunda düşünmüştüm ve görsellerde ekleyerek sıkıcılıktan kurtardım sanırım biraz ?
-
Kendi blogum için söyleyecek olursam google aramalarında bir wordpress blogunun sıkça çıkması, hem de bazı konularda en üst sıralarda çıkması beni de şaşırttı. Sanırım wordpress google aramalarında çok başarılı bir yere sahip. Tabi eklentilerin eklenenememesi bir eksiklik.
Bu ara sayın karabudaktuncer’in blogu her açıdan çok nefis ve doyurucu olmuş. Özellikle klassik müzik alanında Türkçe kaynak eksiğini kapatması açısından çok olumlu. Kendisini tebrik ederim.
-
- ‘ücretsiz sunucuyla gelinebilecek yer?’ konusu yeni yanıtlara kapalı.