Üye Ekleme
-
Hazırladığım Bloğuma benim belirlediğim kullanıcı adı ve şifreli üyelerin girmesini istiyorum ama bunu direk ekleyemedim bu konuda yardım talep ediyorum. kolay gelsin.
Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).
-
Merhaba. Öncelikle sayfanızın hayırlı olmasını dilerim. Bir okul için çok güzel bir tasarım yapıyorsunuz…
Bloğunuza başkalarının girmesini istemekle ne dediğinizi tam anlamış değilim. Yani(?) Bloğunuzun çalışma panelinemi girmelerini istiyorsunuz?
Eğer öyle ise:
WordPress de blog sahibi olan arkadaşlarınızı; „Kullanıcı ekle“ ile yapabilirsiniz. E-Posta adresini yazdıktan sonra, E-postayı alan arkadaşınızın onaylaması gerekli. Onaydan sonra bloğunuza girebilir, yazı ve sayfa oluşturabilir, yorumları görebilir ve düzeltebilir. Temel bilgilerinize ulaşamaz.Nasılmı?
Çalışma panelinde, sol tarafta „Kullanıcılar“ üzerine gidin. Açılan konteks menüde: Invite New = Yeni ekle… yi tıklayarak açılan sayfada:Invite New Users to Your Blog-un altındaki
Usernames or Email Addresses E-Posat adresini yazın. Birden fazla (10 kadar) kullanıcı adresi gönderecekseniz adres aralarını virgül ile ayırın.
Invite up to 10 email addresses and/or WordPress.com usernames, separated by commas. Those needing a username will be sent instructions on how to create one.
(Optional) You can enter a custom message of up to 500 characters that will be included in the invitation to the user(s).
Send İnvitation = Buradan gönderinPast Invitations
WordPress kullanıcısı değil ise; güvendiğiniz kişilere kendi kullanıcı ve şifrenizi verek o kişilerin girebilmesine olanak sağlarsınız.Kolay gelsin!
- ‘Üye Ekleme’ konusu yeni yanıtlara kapalı.