uyelik sistemi
-
bloguma nasıl uyelik ekleyebelirim yardım edermisiniz
Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).
-
Üyelik ekleme ile neyi kastettiğinizi anlayamadım..Biraz daha açarsanız yardım etmek iseyenler daha sağlıklı bilgi verebilirler..Kolay gelsin..
-
yani demek istediğim benim siteme gelenleri siteme nasıl uye yapacağım bunu ogrenmek istiyorum
-
Bildiğim kadarıyla wordpress’de bu tarz bir üyelik eklentisi yok. Varsa da ben bilmiyorum..İnsanlar blogunuzu takibe alabilir, size abone olabilirler ancak bu kendi takdirleridir..
-
-
-
ben byehosttan ucretsiz hosting aldım wordpressi sunucuya attım fakat bundan sonra nasıl kurulum yapılır bilmiyorum yardım edermiisin
-
Yardım etmeyi çok isterdim ancak sizi yanlış yönlendirmek istemem çünkü benim blogum wordpress uzantılı ve daha önce bu işlemi yapmadım. WordPress org forumda bu konu ile çok daha ayrıntılı ve sağlıklı bilgi alabileceğinizi düşünüyorum..
-
-
Bildiğim kadarıyla yok..Ancak bazı yazılarınızı sadece bazı kişiler okusun isterseniz o yazıları parola korumalı yapabilirsiniz..
-
-
@hhmm benimkide zaten wordpress.com uzantılı peki forum acma gib imknı varmıdır
—-
Genel olarak yorumlar “Forum” karakterini taşıyorlar; karşılıklı yorumlar da bir Forum’dur.
Daha direkt ve anında iletişim istiyorsanız, WordPress Themalarında Forum karakterine uygun olan sadece bir Thema var, onu deneyebilirsiniz. Sizin heyelinizdeki Forum’ a ne kadar uygun olduğu takdirinize kalmıştır. Bu sadece bir öneri.Thema; P2…yi deneyin.
Kolay gelsin!
- ‘uyelik sistemi’ konusu yeni yanıtlara kapalı.