van depremi ile eklediğim banner ve blogumun deaktif edilmesi
-
merhaba arkadaşlar,
Olayı kısaca özetlemek gerekirse; hepiniz biliyorsunuz ki ülkemizde meydana gelmiş olan deprem ile birlikte yüzlerce insanımız hayatını kaybetmiş ve yaralanmıştır. Bende bu durumda ordaki yaraları bir nebze olsa sarmak, yapılacak yardımları kolaylaştırabilmek amacıyla internette karşılaştığım bir web sitenin -bu web sitesi konuyla alakalı yardım kuruluşlarıyla ilgili olarak bir takım bilgiler içermekte.- destek amaçlı olarak 2 tane resmini ekledim. ve bu eklediğim resimler bir hafta veya daha fazla blogumda yer aldı. şuan gördüm ki blogum deaktif edilmiş. görünce çok şaşırdım açıkcası ve üzüldüm keza. bilgilendirme olarak mail attım wordpress’e. fakat acaip soğudum açıkcası. yoruma açık…
Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).
-
Blogunuzun adresi neydi?
Profiliniz ile eslestirilmis blog sanirim bir tv dizisinin yayimlari ile ilgili.
Blogunuzda telif haklari ile ilgili bir ihlal mevcut olmus olabilir ve bu nedenle erisime kapatilmis olabilir.
- ‘van depremi ile eklediğim banner ve blogumun deaktif edilmesi’ konusu yeni yanıtlara kapalı.