Widget ( Bileşenler) konusunda sorun var!
-
Sn. peixesloucos,
Widget ( Bileşenler) konusunda sorun yaşıyoruz. Tüm yardımları okudum; ancak yardımlar eski uygulama için açıklık getiriyor. Şimdiki durum biraz karışık; bileşenleri çekebileceğimiz Sidebar görünmüyor. Lütfen bir açıklık getirir-misiniz!Şimdiden teşekkürler.
Mehmet SungurYardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).
-
Merhaba,
Views by Country özelliğini bileşenler olarak sayfa kenarımızda gösterme imkanımız var mı?
Tşk.ler
-
Merhaba,
eğer WordPress bileşenleri arasında ise tabii ki kullanabilirsiniz. Bilindiği gibi; bunun dışında, WordPress özel bileşenlerin kullanılmasına müsaade etmiyor. Yanı Sistem o doğrultuda yazılmış değil.
Sevgilerimle. -
Zaten şu an bileşenler konusunda bir kullanım problemi var. Moderatör’e yazdım, cevap bekliyoruz…
-
Merhabalar,
Modlook forumlarinda konuyu gordum. Sanirim henuz bir aciklama yapilmis durumda degil.
Asagidaki adreste yer alan degisiklikleri yapmayi deneyebilirsiniz:
Kullanici-Kisisel ayarlar’da yer alan HTTPS seceneginin secilmesi sorunu gecici olarak cozebilir.
-
-
kullanıcılar > kişisel ayarlar kısmında https kullanma kısmını etkinleştirince benim sorunum çözüldü.
-
@peixesloucos Çok teşekkür ediyoruz. Verdiğiniz destek ve yaptığınız öneri yardımcı oldu.
Kullanıcılar – Kişisel ayarlar ve Tarayıcı Bağlantısı karşısındaki kutuyu işaretleyin: x Always use HTTPS when visiting administration pages. Değişiklikleri kaydetmeyi unutmayın!
koraycengiz arkadaşımız da yapmış ve olmuş!Kolay gelsin!
-
Sorunun su an icin cozuldugune sevindim. Dedigim gibi bu konuda bir gelisme gorursem tekrar paylasacagim.
Bu arada konudan ayri olarak, blog ziyaretcilerini takip etmeyi seven kisiler, istastistikler kisminda ziyaretcilerin geldikleri ulkeleri gorebilirler.
- ‘Widget ( Bileşenler) konusunda sorun var!’ konusu yeni yanıtlara kapalı.