wordpree&windows live spaces
-
spaces alanımı wordpress e taşıyacağım lakin olmuyor once spaces alanımı zip olarak kaydettim sonra wordpressi tryi indirdim ee buraya kayıt oldum ama hala bir yerde eski spacas alanımı yukleyebileceğim birşey göremedim..
bu sitenin bir uzman yardımcısı varsa bana yardım etsin lütfen ..
ayrıca space neden böyel bir şeye kalkışmış ne güzel geçinip gidiyorduk nediye yukseltme planı alıp tamamen içerik değişikliğine girdik anlamadneyse biri bana acil yardım ederse çok sveineceğim yoksa 4yıllık spacaes alanım elveda diyecek bana :)
Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).
-
Foruma hoşgeldiniz,Space geçişli birisi olarak yaşadıklarımın bir kısmını aktarsam iyi olacak.Aynen sizin gibi ben de geçiş yapmayı bekledim,bekledim.Ancak space blogum hala yerinde durmaya devam ediyordu.Eh,ne yapalım iş başa düştü dedik ve tüm blogu yazı ve resim olarak ellerimizle teker teker aktardık!Çok pratik bir yöntem değil ama işe yarıyor :)
-
İYİ DE NASIL AKTARMA YAPTINIZ DOSYADAN ÇEKMEYİP KOPYALA YAPIŞTIR MI YAPACAĞIM YANİ !!!!OFFF BİR SÜRÜ İŞİM VAR YANİ DESENİZE PEKİ FOTOĞRAF ALBUMU NE OLCAK
-
Ayrıca ilk başta sizin gibi haklı tereddütleri olanlar bir süre sonra kolayca alışıyorlar ve aradaki farkı görüp memnun oluyorlar.Wordpress’in çok güzel eklentileri var..
-
Hımm,alıştıra alıştıra söyleyeyim bari.Evet kopyala yapıştır metodunu kullanmıştım.Fotoğrafları da tek tek aktarıp yazının içine,yani eski yerlerine yerleştirmiştim..:)
-
OOOOO HESAPTA ÇOK MKOLAY PRATİK DİYO NE ANLADIM PEKİ ARKADAŞLARIMI AKTARIYO MU İÇE ONU YAPSIN HİÇ DEĞİLSE
-
@avvrill,caps lock butonunuz aktif.Küçük harfle yazarsanız memnun olurum.
Telaşa kapılmayıp bir süre daha beklemenizi öneririm.Ben bu durumu yaşamış olabilirim ancak herkes aynı durumu yaşamıyor.Örneğin tasavvufokulu’nun kardeş blogu tasavvufokulu GENÇLİK,hiç sorunsuz bir şekilde geçiş yaptı.Eksiksiz olarak tüm blogu aktarıldı.Sizinki de aktarılabilir.
-
sonra wordpressi tryi indirdim ee buraya kayıt oldum ama hala bir yerde eski spacas alanımı yukleyebileceğim birşey göremedim..
WordPress TR’yi neden indirdiniz?
WordPress.com’a blog aktarım menüsü şu yolda:
Yönetici paneli >> Araçlar >> İçe aktarBurada karşınıza çıkan seçenekler şunlar:
http://en.support.files.wordpress.com/2008/12/import-2010.pngFakat Space aktarımı buradan dosya yükleme yoluyla yapılmıyor sanırsam. Gerekli bilgiler şurada:
http://en.support.wordpress.com/upgrading-from-windows-live-spaces/
http://en.support.wordpress.com/upgrading-from-windows-live-spaces/how-to-upgrade/
http://en.support.wordpress.com/upgrading-from-windows-live-spaces/how-do-i/Biraz dolambaçlı olsa da, son seçenek olarak blogunuzu ilk önce diğer servislere aktarıp, ardından WordPress’e geçiş yapabileceğinizi de unutmayın.
Dosya yükleme yoluyla aktarım hakkında yardım dokümanı:
-
çok şükür spaces alanımı aktaredım ama fotoğraf albumlerim gelmedi..onlar nerede
-
Sevindirici haber! Yazılarınızın içindeki fotoğraflar da geldi değil mi?Fotoğraf albümlerine gelince,onlar aktarılmıyor olabilir.Aradan zaman geçti,tam hatırlayamıyorum.Space’in bilgi mesajı hala bilgisayarınızda duruyorsa tekrar bir okuyun derim..
-
merhaba herkesin aksinene ben bu wordpress te hoşlanmadım ve bu bloga tamamen veda etmek istiyorum. mümkün müdür?yardımcı olabilecek kimse var mı?
-
-
@birgariphamsi,acele etmeyin,biraz zaman geçmesini bekleyin.Eğer hala aynı kararınız devam ediyorsa silersiniz.İlk başta zor ve karışık gibi görünüyor olabilir ancak bir süre sonra avantajlarını görüp çok memnun kalabilirsiniz.Pek çok kimseye olduğu gibi..
-
wp admin paneline nasıl ualaşacağımıda tarif edrsiniz sevinirim.
gerçekten kapatmak istiyorum sevgili ihyaca teşekkürler yinede yardımcı olursanız sevinirim… -
Başlangıç kısmına gelin.Araçlar başlığı altında “delete site”yi tıklayın,oradan silebilirsiniz.Hakkınızda hayırlısı olsun..
-
Esasınsa hiçbir şekilde uğraşmanıza gerek yoktu Live Mesennger & Space sin size gönderdiği mailde Worpress’e geçiş için yönerge ve yönlendirme linkleri mevcuttu. Sizin yapmanız gereken onları takip etmeniz olacaktı. Gerisi kendiliğinden halloluyordu. Tüm yazılarınız ve yorumları olduğu gibi aktarılıyor. Yanlız Fotoğraf albümü ve skydriver yani dosya,mp3,program bölümüde aktarılmıyor. Kolay gelsin.
- ‘wordpree&windows live spaces’ konusu yeni yanıtlara kapalı.