WordPress Blogumun Mail Adresini Unuttum
-
Arkadaşlar Merhaba,
WordPress ile ilk tanıştığım zamanlar bir blog almıştım .wordpress.com şeklinde ücretsiz servis. Şimdi o blogu yeniden kullanmak istiyorum ama hangi maili verdiğimi hatırlayamıyorum. Mail adresimi nasıl öğrenebilirim bu konuda fikri olan var mı? Çok önemli benim için.
-
Bu başlığı açarken bir blog adresi veya başlık açma nedenini belirtmediniz.
Bu destek forumu WordPress.com’da barındırılan bloglar içindir. Eğer sorunuz kendinizin barındırmakta olduğu bir WordPress blogu ile ilgili ise gerekli yardımı WordPress.org forumlarda bulabilirsiniz.
.
WordPress.com ile WordPress.org arasındaki farkı anlayamıyorsanız, şu bilgiden yararlanabilirsiniz.Sorunuzda blogunza bağlantıyı eklemeyi unuttuysanız, lütfen cevap atarak belirtiniz. Böylece kullanıcıların sorunuza cevap vermeleri kolaylaşır.
Bu otomatik bir mesajdır.
-
-
Merhaba, E-Mail adresinizi unutmanız neden girmenizi engelliyor? Kullanıcı adınızda aynımı idi? Eğer ayrıca bir kullanıcı adınız varsa ve şifrenizi unutmadıysanız girişinizde bir problem olmaz.
Kolay gelsin!
-
Mail adresi konusunda yapılabilecek çok fazla bir şey yok. Şifrenizi unutmuş olsanız mail adresinize gönderilir ama mail adresinizi blimeniz gerekir. WordPress mail adresiniz konusunda size yardım etmeyecektir.
- ‘WordPress Blogumun Mail Adresini Unuttum’ konusu yeni yanıtlara kapalı.