WordPress Duası Suresi Din ile ilgili islami temalar.
-
Ve üçüncü nehrin adı Asur doğuya gider Dicle, olduğunu. Ve dördüncü nehir Fırat olduğunu.
02:15 Ve Rab Tanrı adamı aldı ve o işi yapmak ve bunu dikkat çekmek için Aden bahçesinde koydum.
02:16 Ve Rab Ayetel Kürsi Allah serbestçe bahçe her ağacın meyve alabilir, diyerek, adam emir verdi:
02:17 Ama alamazlar iyi ve kötüyü bilme ağacının meyvesinden; bunu almak gününde için, ölüm kesinlikle size gelecektir.
02:18 Ve Rab Tanrı adam kendisi tarafından olmak için iyi değil, dedi: Ona bir yardım olarak kendisi gibi birini yapacak
02:19 Ve topraktan nazar duası alan ve hava her kuş her canavar yaptı, ve o onlara ne isim görmek için adam onları götürdü: ve adı ne olursa olsun o onun ismi oldu, herhangi bir canlının verdi.
02:20 Ve adam, bütün sığır ve hava ve yabanıl kuşlar isim verdi; ama Adam bir yardım olarak kendisi gibi kimse yoktu.
02:21 Ve Rab Allah adama derin bir uyku gönderdi ve onun yanından kemikleri o, uyku onun yerine yine eti katılmadan iken birini aldı:
02:22 Ve Rab Tanrı, bir kadının içine yapılan ve adam götürdü adamdan almıştı kemik.
02:23 Ve adam Bu artık benim kemik ve benim etten et kemik, şunları söyledi: o adamdan alındı çünkü onun adı Woman olalım.
02:24 Bir adam babası ve annesi ve eşi katılmış uzak gidecek bu uğurda için; ve onlar tek beden olacak.
02:25 Ve adam ve karısı giyim olmadan vardı ve onlar utanç duygusu vardı.
- ‘WordPress Duası Suresi Din ile ilgili islami temalar.’ konusu yeni yanıtlara kapalı.