WordPress ile İlgili Tüm Siteler Çok Yavaş
-
Merhaba,
Dün ücretsiz bir blog açmak için gelmiştim. Ancak, “WordPress.com” adresine girer girmez bir yavaşlık dikkatimi çekti. Sonra hesap oluşturarak panele giriş yaptım, yavaşlık panelde de devam etti. Sonra blog sayfasını zar zor açtım yavaşlık yine devam etti. Hâlâ ediyor. Bahsettiğim, sadece “blog adresimin yavaş açılması” gibi bir durum değil. Tarayıcımda aynı anda, farklı farklı onlarca başka siteye gayet hızlı şekilde girip çıktığım hâlde, WordPress ile ilgili herhangi bir siteye girdiğimde bir yavaşlık başlıyor. Sayfayı tekrar tekrar yenile yaparak girmeye çalışıyorum. Bazen hiç gelmiyor sayfalar. Zaten, ücretsiz planda olduğum için yüklü olan eklenti falan da yok. Bu konuda bilmem gereken başka önemli bir şey, bir ayar var mı?
Şimdiden teşekkür ederim, yardımınızı bekliyorum.
Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).
-
Aynı sorun bende de var lakin ilgilenen kimse yok resmen wordpress tarafından engel yemiş gibiyiz iş yapamıyorum bu yüzden kime anlatıcaz derdimizi belli değil
-
Anladığım kadarıyla, kimsenin yardım falan edeceği yok. Benim sorunum hâlâ çözülmedi @rslozer07 ancak belki size bir katkısı olur düşüncesiyle şunu belirteyim: Ben Opera isimli tarayıcıyı kullanıyorum. Opera’da dahili olarak VPN özelliği mevcut. VPN’i açarak WordPress’e girdiğimde bir nebze daha hızlandı ancak yine de çözülmüş değil. Geçici olarak da olsa, belki işinizi görür. Bununla birlikte, ben sorunun kullandığımız sağlayıcılardan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. (TurkTelekom, TurkNet gibi) Çünkü spesifik olarak tek bir sitede bu sorunu yaşıyor olmam ve o sitenin dünyada oldukça popüler, trafiği yüksek bir site olması çelişiyor. Sağlayıcıların bu siteye erişime yönelik bir kısıtlaması mı var diye düşündürtüyor.
Dediğim gibi, sorun çözülebilmiş değil. Daha iyi ve daha kalıcı bir çözümü olan, yardımcı olmak isteyen olursa beklemedeyim.
- ‘WordPress ile İlgili Tüm Siteler Çok Yavaş’ konusu yeni yanıtlara kapalı.