WordPress İle Tansiyon Aleti Sitesi
-
Günümüz koşullarında yaşlı olsun genç olsun çoğu kişide tansiyon sorunu vardır. Bu sorun için de her saat başı doktora gitmelerine de imkan yoktur. Bu insanlar için çeşitli çözümler vardır. Bunun sağlıklı ve kolay yolu ise bir tansiyon aleti almaktır.
Şu zamanda da kaliteli ve ucuza tansiyon aleti bulmakta biraz zor iştir. Çok araştırma yapmak gerekebilir. Bizim mahallede oturan Ahmet amca benden 2 gün önce bir istekte bulundu. Bu isteği ise tansiyon aleti. Ona yardımcı olmam gerektiğini biliyordum. Çünkü yaşlı ve tansiyonu da olduğu için bu alete çok ihtiyacı vardı. Biraz civardaki elektronikçileri gezdim ama bu konuda pek iç açıcı fiyatlar söylemediler. Hemen eve gelir gelmez bilgisayara sarıldım ve Google ye tansiyon aletleri yazdım. Karşıma çıkan tansiyon aleti sitesinde çok uygun fiyata ve kaliteli ürünler gördüm. Ahmet amcaya da danıştıktan sonra hemen sipariş verdim. Siparişin 3 gün içinde elimde olması bana bu sitenin ne kadar güvenilir ve kaliteli olduğunu da gösterdi. Rahatlıkla alışveriş yapabileceğiniz bu siteyi herkese öneriyorum. Ayrıca ben bir web yazılımcı olarak gözüme çarpan ilk şey sitenin WordPress ile yapılması çok hoş bir olay. Açıkcası WordPress ile bu kadar harika temalar kurulabildiğini hiç düşünmemiştim. Kısacası Ahmet amcaya araştırdığım ürün benim WordPress meraklısı olmama da neden oldu. Güzel günler dilerim.
-
Bu başlığı açarken bir blog adresi veya başlık açma nedenini belirtmediniz.
Bu destek forumu WordPress.com’da barındırılan bloglar içindir. Eğer sorunuz kendinizin barındırmakta olduğu bir WordPress blogu ile ilgili ise gerekli yardımı WordPress.org forumlarda bulabilirsiniz.
.
WordPress.com ile WordPress.org arasındaki farkı anlayamıyorsanız, şu bilgiden yararlanabilirsiniz.Sorunuzda blogunza bağlantıyı eklemeyi unuttuysanız, lütfen cevap atarak belirtiniz. Böylece kullanıcıların sorunuza cevap vermeleri kolaylaşır.
Bu otomatik bir mesajdır.
- ‘WordPress İle Tansiyon Aleti Sitesi’ konusu yeni yanıtlara kapalı.