WordPress Otomatik eklenti yükleme hatası
-
wordpress in yeni eklenti ekleme seysinden eklenti eklenmiyor. nedenını anlamadım. ftp bılgılerını ıstıo.. yazıorum ama yukleme basarısıs dioo :S ne yapmalıyım?
Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).
-
The blog you specified at teknoim.net does not appear to be hosted at WordPress.com.
This support forum is for WordPress.com hosted blogs only. If you have a self-hosted WordPress blog you need to seek help at the WordPress.org forums, not here.
If you don’t understand the difference, you may find this information helpful.
-
1. Lütfen WordPress.com bloguna sahip olduğunuzdan emin olun
Forumlarda her gün en azından bir tane WordPress yazılımını kullanarak kendi bloglarını barındırmakta olan kullanıcılardan başlıklar açılmaktadır. Eğer siz de WordPress yazılımını kullanarak kendi blogunuzu barındırmakta iseniz, sorularınızı WordPress.org forumlarına yöneltmek zorundasınız. Eğer blogunuz WordPress.com tarafından barındırılmakta ise doğru yerde bulunmaktasınız.2. Kullanıcı isminizi blogunuz ile ilişkilendirmek:
Yönetim panelinizden -> Hesabım -> Profil düzenle -> seçerek ‘İletişim Bilgisi’ bölümünde yer alan İnternet sitesi kısmını blog adresiniz ile kaydedin.
Böylece forumlarda okuyucular sizin adınıza tıkladıkları zaman blogunuza direkt olarak erişebilirler. Yönelttiğiniz sorunları blogunuzu inceleyerek görebilir en verimli şekilde size yönlendirici cevaplarını verebilirler.
- ‘WordPress Otomatik eklenti yükleme hatası’ konusu yeni yanıtlara kapalı.