WordPress Script kodu çalışmıyor

• Bilinmeyen adlı kullanıcının avatarı

Merhaba herkese, Bir teog puan hesabı yapma programı hazırlıyorum. Normal bir sayfa oluşturdum ve Metin olan kısmına html kodları yazmaya başladım. Görselini tamamladım. Deneme amaçlı basit bir toplama işlemi fonksiyonu yaptım. Şu şekilde;

‘<script type=”text/javascript”>// <![CDATA[
    function toplamlar() { var HDS_1 = document.getElementById(‘1_HDST’).value; var HDS_2 = document.getElementById(‘1_HDSM’).value; document.getElementById(‘Toplam_HDS’).value = Number(HDS_1) + Number(HDS_2); }
    // ]]></script>’

Bunu normal html şeklinde açtığımda çalışıyor, yani toplama işlemini yapıyor. Ancak wordpress’te çalıştırdığımda yapmıyor. Hatta kaydettikten sonra sizin de gördüğünüz gibi CDATA şeklinde bir şey ekliyor. Bu neden olabilir ve nasıl çözümleyebilirim?

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler şimdiden.

• Bilinmeyen adlı kullanıcının avatarı

Bu başlığı açarken bir blog adresi veya başlık açma nedenini belirtmediniz.

Bu destek forumu WordPress.com’da barındırılan bloglar içindir. Eğer sorunuz kendinizin barındırmakta olduğu bir WordPress blogu ile ilgili ise gerekli yardımı WordPress.org forumlarda bulabilirsiniz.
    .
    WordPress.com ile WordPress.org arasındaki farkı anlayamıyorsanız, şu bilgiden yararlanabilirsiniz.

Sorunuzda blogunza bağlantıyı eklemeyi unuttuysanız, lütfen cevap atarak belirtiniz. Böylece kullanıcıların sorunuza cevap vermeleri kolaylaşır.

Bu otomatik bir mesajdır.

• ‘WordPress Script kodu çalışmıyor’ konusu yeni yanıtlara kapalı.