wordpress tamamen bizim emrimizde olabilir mi?
-
arkadaşlar http://mizahpress.wordpress.com adresini başka bir siteye taşımak istiyorum…
mesela siteadi.com gibi bir yere… bu mümkün mü? yani kısacası tüm ayarlarıyla oynamak istiyorum. *.css, google reklamları gibi ayarlarıyla oynamak istiyorum… paraysa para veririz… maliyeti ne olur…
aman dikkat!!! yeni bir site kurmak istemiyorum, sadece site tamamen benim olsun istiyorum. dilediğim gibi kodları sileyim, düzeltiyim istiyorum…
umarım derdimi anlatabilmişimdir.
-
biraz pahali olmak ile birlikte bunu wordpress’ten de satin alabiliyorsunuz.
ben sadece alan adini aldim. hosting isine girmedim. -
Tüm ayarlarıyla oynamak istiyorsan hosting olayına girmen gerekli. Bir alan ve alan adı (domain) satın al. Bu blogu “dışa aktar” (export) sonra wordpress kurduğun yeni sunucuna “içe aktar” (import). Ayrıntılı bilgiler wordpress belgelerinde vardır.
-
arkadaslarin dedigi gibi bir hosting alman lazim.Bu da alacagin alana gore fiyati degisir.20mb,50mb,100mb,1 gb,5gb gibi bolumlere ayrilir ve her birinin fiyati birbirinden farklidir.Tamamen oynamak istiyorsan eger hosting olayına girmen gerekiyor yani.Güvenlik amaciyla,parasal olarak wordpress tamamen oynanmasina kodların izin vermiyor…
-
arkadaşlar selam ben bu blog işlerinde yeniyim bir kaç tane html vs sitem var (betsgains.com -loststaring.com-chatsevgilim.com-parakolik.net vs bunlardan para kolilk nete wp kurdum )ama form tarzında( forum tr benzeri forum )nasıl yapacam anladığım kadarıyla hep eklenti indirmek gerekiyor ..buda esnekliği öldürüyor ama yinede wordpress çok güzel ve kullanımı kolay..acaba wp yi forma cevirmeyi bilenler yardımcı olabilirlermi..
- ‘wordpress tamamen bizim emrimizde olabilir mi?’ konusu yeni yanıtlara kapalı.