WordPress.com Türkçe Forumlarına Hoşgeldiniz!
-
-
tr.Wordpress.com forumu açılmış. Ne güzel olmuş. Artık bütün wordpress.com kullanıcıları burada sorunlarını, fikirlerini paylaşabilirler. ;)
-
Hm, güzel olmuş gerçekten. :)
Şu an forumun tek bölümünün ismi ve tanımı nasıl konmuş acaba? -
-
-
-
-
-
mdawaffe ile görüşüp, burada kullanılan forum sistemi olan bbPress için WordPress Türkiye’de hazırladığımız Türkçe dil dosyasını gönderdim, ve artık forum büyük oranda Türkçe. :)
Türkçe olmayan yerler de yakın zamanda Türkçe olacak, bu forumun Türk WordPress.com kullanıcıları için faydalı olmasını temenni ederim. :)
Eğer bir WordPress.com kullanıcısıysanız diğer Türk WordPress.com kullanıcılarına bu forumdan bahsetmenizi tavsiye ederim, böylece forum daha aktif olur ve forum aracılığıyla daha çok bilgi alışverişi sağlanmış olur.
-
Teşekkürler Hasan. Evet arkadaşlar, ne kadar çok kişi katılırsa forumlara, o kadar aktif olacaktır. Bu forumlara ilginizi bekliyoruz.
-
evt arkadaşlar selam herkese..
bence de olması gerek forum..ii olmuş
selametle…
(ben dün kayıt oldumm siteyi çözmeye çalışıorum..) -
bi de şöylşe yapsak olur mu acaba herkes arkadaşlarına mail atsa forum için,yararlı olabilir çünkü çok az kişi varr,,neyse zamanla olur..
-
Bu forum çok iyi oldu. Birbirimize burdan yardımcı olabilriz.Birde Tüm wordpress kullanıcılarını tek çatı altında toplayabilsek ne güzel olur.
-
-
-
güzel site, forumunun olması da güzel. ama hala bir yazıyı istediğim sayfaya nasıl yerleştireceğimi çözemedim. yeni eklemek istediklerim hep ilk sayfada çıkıyor. yardımcı olabilecek kişi vardır eminim.. ayrıca font çeşidi ve boyutunu ayarlamak, resmi yazının ortasına yerleştirmek nasıl oluyor? türkçe açıklamalar çok yetersiz.
-
herkese MERHABA ben de yeni üylerdenim!!paylaşımların sağlıklı olması için forum iyi bir alternatif olmuş gerçekten!!tekrar herkese MERHABA!!
-
-
-
- ‘WordPress.com Türkçe Forumlarına Hoşgeldiniz!’ konusu yeni yanıtlara kapalı.