WordPress.com uzantılı sitelerde neler var neler yok? Hem soru Hem cevap…

• Bilinmeyen adlı kullanıcının avatarı

Arkadaşlar, wordpress.com uzantıdaki sitelere;

-Kod ekleyemiyoruz,
    -Adsense ekleyemiyoruz,
    -Css ‘yi düzenleyemiyoruz,
    -Tema oluşturamıyoruz…

Peki biz ne yapabiliyoruz bütün bunlar sadece yazı yazmaktan (Herhangibir sitedeki kullanıcı bunu yapabiliyor (yazı yayınlama işlemini)) ibaret mi?
    Yukarıdaki sorudan sonra şöyle bir soru daha soralım biz kullanıcımıyız yoksa yönetici miyiz? (Bu durumda ilki daha ağır basıyor)

Günde onlarca yazı yayınlıyoruz ve karşılığında en azından adsense ile para kazanmamız gerekmez mi?
    Onlarca yazı yayınlıyoruz peki kârımız ne?
    Kazançımız ne?

-16 + 1 = -15 = -16 (sitede yazı yazmaya harcadığımız zaman) + 1 (okurlarımız) = -15 (zaman kaybı)

Yukarıda kârımızı gösteren bir hesaplama yer alıyor…

Size şimdi bir soru soruyorum bizim kârımız nedir? Sitede neler yapabiliyoruz?

Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).

Adsense tarzı reklam kodu ekleyemiyorsunuz <script> olduğu için ancak bildiğim kadarıyla bir resme bağlantılı link ekleyebiliyorsunuz. Yani hitiniz 30k ve üzeri ise çok rahat reklam alabilirsiniz. Ayrıca pagerankınızı yükseltirseniz tanıtım yazısı yazarakta para kazanabilirsiniz.

herşey adsense diye bişey yok :)
    adsense veya benzeri olmadan önce internetten nasıl para kazanılıyodu onu anlamıyorum

evt sitenin hiti yükssekse ypışştır reklamı

site hitinin 30 k olması mümkün müdür ya? 5 aylık bir blog sahibi olarak benim için şimdilik ulaşılmaz gibi duruyor.

ayrıca biz bu wordpress blogumuza gelen tekil ziyaretçi sayısını nerden öğreneceğiz.
    kendi istatistik raporunda tık sayısını veriyor gördüğüm kadarıyla.

• ‘WordPress.com uzantılı sitelerde neler var neler yok? Hem soru Hem cevap…’ konusu yeni yanıtlara kapalı.