WordPress.Com Üzerinde Blog Hacklenirmi
-
WordPress.Com Üzerinde Blog Hacklenirmi?
yani blogumuza deface yapabilirlerimi?
Ben yapamaz diye biliyorum çünkü bizi hacklemek için wordpressin sunucularına girmek gerekior. :) sanırım… -
Arkadaşlar kontrolünü yaptım.Bi programla.Hackleyemeezler ancak şifrenizi kaptırırsınız o ayrı konu:)
-
Sanmana gerek yok oyle. Hacklemeleri’nin imkani yok.zaten olursa ilk wordpress.com hacklenir ordan haberin olur :) yani icin rahat olsun.
-
:D dün tarattırdım :D 4 tane ufak çaplı açık var :) ama ordan imkansız yani hacklemeleri :D
-
-
Tarattirmakla hack yapilmaz ne aratiyon RFI mi yoksa Sql Inj. acigi varmi diye ariyosun ? :) WordPress RFI acigi birakacak kadar yada PHP De Sql inj. acigi birakacak kadar ufak capli bi site degil ;)
-
‘teknomix’
daha fazla cahilliğin ortaya çıkmadan sus bence (: üzerinde bir çok kişinin çalıştığı, 4,5 milyon civarı üyesi olan bir blog sisteminde programla taratarak açık bulabileceğini sanıyorsan yanılıyorsun..
Ayrıca şu an yeni yasalara göre açık varmı yokmu diye taratman bile yasal olarak suçtur ve emin ol loglanmışsındır. WordPress seninle uğraşırmı bilmem ama dava açma hakkı olduğunu bil..
-
- ‘WordPress.Com Üzerinde Blog Hacklenirmi’ konusu yeni yanıtlara kapalı.