WordPress.Com'un reklam sistemi Wordads Ne Zaman ?

• Bilinmeyen adlı kullanıcının avatarı

Merhabalar arkadaşlar. Malum wordpress.com bloglarımızda yapısı ve içeriğe verdiği önem sebebiyle reklam yayınlanmasına izin vermiyordu. Lakin aylar önce yapılan duyuruda wordpress.com kendi reklam sistemini geliştirdiği ve sütelik bu konuda oldukça iddialı olduğunu anlatan bir yazı yayınladı blogda. Bknz: http://en.blog.wordpress.com/2011/11/29/wordads/
    Hal böyle iken benim gibi kullanıcılar bu habere sevindiler. Reklam sisteminin 2012’nin ilk çeyreğinde hizmete sunulacağına dair yabancı sitelerde bilgiler okumuştum lakin wordpress.com’dan henüz ses çıkmış değil. Sistem için ön kayıt yapılıyordu onu da tamamladım çok çok önce. Benim sorum sistemin ne zaman kullanıma sunulacağına dair bilgisi olan var mı ? Umarım reklam sistemi devreye girdiğinde ülke ayrımı gözetilmeksizin yapılır. Yoksa sistemin Türkiye’ye gelmesi hayli zaman alacaktır. Hoşçakalın…

Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).

Basvuru yaptiysaniz size geri donum yapiyor olmamlilar.

Başvuru yaptım. Panelde de aktivasyon yaptım ama yine de reklamlar çıkmıyor. Enteresan. Ben durumu henüz beta aşamasında olmasına bağladım. Siz ne düşünüyorsunuz?

WordAds konusunda fazla bilgili degilim ama ben de henuz karsilasmadim.

• ‘WordPress.Com'un reklam sistemi Wordads Ne Zaman ?’ konusu yeni yanıtlara kapalı.