WordPressde oluşturduğum sayfaları Filezilla ile alanıma taşıyamıyorum.

• Bilinmeyen adlı kullanıcının avatarı

Merhaba, wordpress’e çok yeniyim. Hızlıca içeriği oluşturdum. Şimdi bunları bir sağlayıcıdan satınaldığım adrese (ftp bilgileri mevcut) upload etmek istiyorum. Bunu wordpress içinden yapabileceğim bir menü bulamadım, o nedenle Filzilla üzerinden ftp ile yükleyeceğim. Upload için adresime bağlanmakta sorunum yok. Sorun wordpree de hazırlamış olduğum html sayfalarını oraya taşımakta. Yani öncelikle wordpressten ya export yapmam ya da Filazilla ile indirmem gerekiyor. Bu indirmeyi yapabilmem için wordpress sayfama ftp ile baglanmam lazım yanılmıyorsam. Bunu yapabilmem için gereken wordpress ftp kullannıcı adı, şifre ve port bilgilerine nasıl ulaşabileceğimi bilmiyorum. Sitenin ‘dışa aktar’ özelliği ise bana zipli bir XML dosyası veriyor yani index.html vs dosyaları yok. Bu dosyalara nasıl ulaşabilirim? Şimdiden teşekkürler.

Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).

• ‘WordPressde oluşturduğum sayfaları Filezilla ile alanıma taşıyamıyorum.’ konusu yeni yanıtlara kapalı.