WordPress'deki Sorun Hit Düşüşünüze Sebep Oldu Mu?
-
Bugün hitim %50 düştü.Bu durum wordpress’de olduğu bildirilen problemden kaynaklanıyor olabilir mi?Aynı sorunu yaşayanlar var mı?
Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).
-
-
Yok sorun o değil.Ziyaretçi sayım aniden düştü.Sorun wordpress’den kaynaklanmıyorsa sebebini araştırıp çözüm bulacağım.
-
Yönetici panelindeki sorunu kastediyorsanız, aynı şekilde sorun yaşayan yok. Yani 2 sorunu birden.
Gizlilik ayarları, arama motorlarını engelleme vb. değişiklikler yaptıysanız neden olabilir.
-
Hayır,söylediğiniz değişiklikleri yapmadım ancak son günlerde hitlerimde az da olsa azalma vardı.Dün tavan yaptı,%50.Şüphelendiğim bir durum var,Wordpress’den kaynaklanmıyorsa o durumun üzerine gidip o yolla çözmeyi düşünüyorum.Ancak o adımı atmadan önce bu durumun wordpress’den kaynaklanmadığına emin olmak istedim.
-
sizden ya da wordpress’den kaynaklanan bir sorun oldugunu dusunmuyorum. yine de takip edin bir hafta boyunca. blog ziyaretcilerinin dalgalanmasi bence normal. benim blogumda en azindan benzer durum yasaniyor.
-
@ihyaca
“tavan yaptı” derken sanırım maddi bir hata oldu. Ya da düşüp tekrar çıktığını mı kastettiniz?Daha önce istatistik göstergesinde bir problem yaşanmıştı. Hitler alınıyordu fakat göstergeye yansımıyordu. Buna benzer bir durum olabilir mi acaba diye düşündüm.
Bir de şurada çözüm bulamadığımız benzer bir sorun vardı:
https://tr.forums.wordpress.com/topic/istatistik-1?replies=9
Sayın Kaleli forumu takip etmiyor olabilir. Blogu üzerinden iletişime geçip tecrübelerini sorabilirsiniz. -
Çok şükür sorunum çözülmüş görünüyor.
@peixesloucos,Haklısınız,tabii ki her blog veya sitede zaman zaman ziyartçi dalgalanmaları olabilir.Ama bunun yüzdesini aşağı yukarı bilirsiniz.Dünkü durum farklıydı.O derece düşüş normal değildi.Bugün düzene girmiş görünüyor.
@karakama,”tavan yaptı”ile kastım yaşanan problemdi.Kısa bir süre önce görsel tıklamalarımda da aniden anormal düşüş olmuştu.Bugün yok olan tıklamalar toptan iade edildi sanırım.Yani şimdilik herşey yoluna girmiş görünüyor çok şükür.
@frankest,@peixesloucas,@karakama iyi niyetli cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim.
-
- ‘WordPress'deki Sorun Hit Düşüşünüze Sebep Oldu Mu?’ konusu yeni yanıtlara kapalı.