wp signiture watermark eklenti hatası
-
arkadaşlar merhaba localde htmlden wordpress entegre ettim. Localde signiture watermark eklentisi ile tüm resimlerin üzerine firmanın logosunu ekledim çokta iyi oldu siteyi daha sonra yayına açtım veritabanı, wp-config vs ayarları yaptım site hatasız alışıyor fakat bu eklenti resimlerin üzerine logoyu yapıştırmıyor yani siteyi yayına açınca eklendi bozuldu.
Sildim tekrardan kurdum ama bişey değişmedi eminim daha önceden bu sorun başına gelen vardır yardımcı olursanız çok sevinirim.Yardım istediğim blog (yalnızca oturum açmış kullanıcılar tarafından görülebilir).
-
The blog you specified at pelinyapi.com.tr does not appear to be hosted at WordPress.com.
Bu destek forumu WordPress.com’da barındırılan bloglar içindir. Eğer sorunuz kendinizin barındırmakta olduğu bir WordPress blogu ile ilgili ise gerekli yardımı WordPress.org forumlarda bulabilirsiniz.
.
WordPress.com ile WordPress.org arasındaki farkı anlayamıyorsanız, şu bilgiden yararlanabilirsiniz.Sorunuzda blogunza bağlantıyı eklemeyi unuttuysanız, lütfen cevap atarak belirtiniz. Böylece kullanıcıların sorunuza cevap vermeleri kolaylaşır.
Bu otomatik bir mesajdır.
- ‘wp signiture watermark eklenti hatası’ konusu yeni yanıtlara kapalı.